"Aydınlık Bir Şehir, Işıldayan Bir Nesil"

Trakya Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi tarafından Tekirdağ genelindeki resmi/özel tüm ilkokul öğrencilerine yönelik "Aydınlık Bir Şehir, Işıldayan Bir Nesil" temalı bir resim yarışmasÄ?

Tekirdağ 10.04.2018 18:20:00 0

Trakya Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi tarafından çocuklara küçük yaştan itibaren enerji tasarrufu bilinci kazandırmak amacıyla, Tekirdağ genelindeki resmi/özel tüm ilkokul öğrencilerine yönelik “Aydınlık Bir Şehir, Işıldayan Bir Nesil” temalı bir resim yarışması başlatıldı. Bu yıl ilk kez düzenlenen yarışma 30 Mart-30 Nisan 2018 tarihleri arasında yapılacak.

 

 22 MAYIS’TA SONUÇLAR AÇIKLANACAK

 

Projeyle gelecek nesillerin büyüdüklerinde yaşadıkları alanın ve ülkemizin enerji tasarruflarına yön verebilmesi için bir farkındalık oluşturmayı hedeflediklerini ifade eden Trakya Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi yetkilileri; ‘’Bu yıl ilk kez düzenlenen yarışmada yarışmaya katılan öğrenciler, enerji tasarrufunu anlattıkları eserlerini kendi okul müdürlüklerine teslim edecek. Okul müdürlükleri de eserleri posta ile TREDAŞ’a ulaştıracak. Yarışmaya başvuran eserler, TREDAŞ sorumluluğunda belirlenen jüri ve konunun uzmanları tarafından 15 Mayıs’ta değerlendirilecek. Kazanan yarışmacılar, 22 Mayıs’ta www.tredas.com.tr adresinden duyurulacak.  Dereceye giren çocuklara bisiklet ve scooter hediye edilecek. Ayrıca sergilenmeye değer eserlerden oluşan bir resim sergisi de açılacak’’ dedi.

 

YARIŞMA ŞARTLARI ŞÖYLE

 

Yarışmaya katılım şartları hakkında da bilgi veren Trakya Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi yetkilileri; ‘’ Resim enerji tasarrufu konusunda uygun yapılmalıdır. Yarışmaya katılacak eserler bir kenarı 270-300 mm, diğer kenarı 420-450 mm arasındaki ebatlara sahip kağıtlara sulu, kuru, pastel veya yağlı boya ile yapılmalıdır. Yarışmaya katılan eserlerin arka yüzüne öğrencinin adı-soyadı, sınıfı, yaşı, okul bilgisi, öğretmen adı ve okul adresi mutlaka yazılmalıdır. Yarışmaya 1., 2., 3., ve 4. Sınıflar katılabilir’’ dedi.

 

Haber: Hilal ÇARIKÇI

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10