Standartlarımızı UBER standartlarına çıkarttık

Çerkezköy'de cumhuriyet meydanında 45 yıldır hizmet veren Özlem Taksi Durağı Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım ve Koordinasyon Kurulu  (UKOME)'nin ulaşımda taksi durakları için u

Çerkezköy 10.04.2018 18:41:00 0
Standartlarımızı UBER standartlarına çıkarttık

UKOME KARARLARINI İLİMİZDE İLK UYGULAMAYA KOYAN TAKSİ DURAĞI OLDUK

 

Konu ile ilgili bilgi veren Çerkezköy Özlem Taksi Durağı şoförlerinden Hakan Gökgöz, “Özlem Taksi Durağı olarak Çerkezköy’de 45 yıldır 7/24 kesintisiz olarak hizmet veriyoruz. Her zaman müşteri memnuniyetini ön planda tutarak ilçe halkımıza ve bölge halkımıza son model araçlarımızla en iyi şekilde hizmet vermeye özen gösteriyoruz. Aynı zamanda duraktaki şoförlerimizin de hizmet kalitesini devamlı yükseltiyoruz. UKOME’ye bağlı duraklardan biriyiz ve tüm şoförlerimiz UKOME’ye kayıtlıdır. UKOME’nin bizden uygulamamızı istediği her türlü kararlarını harfiyen yerine getirerek uygulamaya başladık. Araçlarımızı uydu takip ve kamera takip sistemi(GPRS) olmak üzere şoförlerimizin kravatlı tek tip elbise uygulaması, şoför tanıtım yaka kartı uygulamasına başladık. Ayrıca Tekirdağ il genelinde UKOME’nin taksi duraklarında uygulamaya konulmasını istediği bu uygulamaları il genelinde ilk uygulamaya koyan durak olduk” dedi.

 

MÜŞTERİYE DAHA ÇABUK ULAŞMA İMKANINA SAHİP OLDUK

 

 Gökgöz “UKOME kararları doğrultusunda telsis sistemimizi uygulamaya koymamızla birlikte durak içinden müşteriye daha çabuk ulaşma imkanına sahip olduk. UKOME’nin uygulamaya konulmasını istediği yaptırımlar doğrultusunda hayata geçirdiğimiz UKOME uygulamaları ile standartlarımızı UBER standartlarına çıkarttık. Artık ilçe halkımıza ve bölge halkımıza çok daha güvenli bir hizmet vermenin haklı gururunu yaşıyoruz.  Halkımızın her zaman olduğu gibi bundan böylede güvenine layık hizmet veren taksi durağı olmayı sürdüreceğiz.”diye konuştu.

 

KORSAN TAKSİLERE İTİBAR EDİLMESİN

 

  Korsan taksilere vatandaşların itibar etmemeleri gerektiğini de belirten Gökgöz;  “Özellikle halkımız şuna çok dikkat etmeli. Bir takside durak ismi ve telefonu yazmıyor ise o sarı taksi korsan taksidir. Halkımız böyle taksilere binmesin. Biz de kısa mesafe diye bir şey yok. Taksimetre ne yazıyorsa müşteriden o ücret  alınır. Şu an resmi taksimetre açış ücreti 5 TL olup, kilometre için de 3 lira 30 kuruştur. Bu fiyatlar UKOME’nin bizlere verdiği ücrettir.Bu ücretlerin dışında ücret alınmıyor” ifadelerini kullandı.

 

Haber/Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10