Yeni meclis ilk toplantısını yaptı

1 Nisan'da gerçekleştirilen Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası'nın seçimleri sonucu yeni oluşturulan oda meclisi ilk toplantısını dün gerçekleştirdi. Toplantıya sürpriz telefonla bağlanan Türkiy

Çerkezköy 10.04.2018 18:56:00 0
Yeni meclis ilk toplantısını yaptı

Dün saat 16.30’da gerçekleştirilen toplantıya sürpriz bir şekilde telefonla bağlanan Türkiye Odalar Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu “ Herkese selamlarımı iletiyorum. Yeni yönetimin Çerkezköy’e hayırlı hizmetler etmesini temenni ediyorum. Türkiye Odalar Borsalar Birliği olarak bütün sektörlerimizin yanındayız. Sanayi kenti Çerkezköy’e hizmet etmek bizim için mutluluktur. Allah yar ve yardımcınız olsun” diyerek yeni yönetime başarılar diledi.

 

BAŞARILAR DİLEDİ

 

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası'nın yeni meclisinin ilk toplantısını, en yaşlı üye sıfatıyla Mustafa Seçkin açarken, mavi liste adayı olan ve beşinci gruptan meclis üyesi seçilen Rahmi Yılmaz da toplantıya katıldı. Yönetim kurulu üyelerine ve meclis üyelerini tebrik eden Seçkin “ Bundan önce olduğu gibi hep birlikte inşallah güzel işlere sağlıklı bir şekilde imza atarız” dedi.

 

RAHMİ YILMAZ BOŞ OY KULLANDI

 

Gündemin ikinci maddesinde meclis başkanı, başkan yardımcısı ve katip üyesi seçimi gerçekleştirildi. ÇTSO Başkanı Süleyman Kozuva Meclis Başkanı olarak Hacı Mehmet Erdoğan, meclis başkan yardımcısı olarak Nuran Yeşil, Mesut Görgün, katip olarak ise Mikail Çelik’i meclise önerdi. Gizli oy ve açık tasnif usulü ile yapılan seçimlerde 26 oy kullanırken, Rahmi Yılmaz ve mavi listede bulunan üç kişi sandıklara boş oy attı. Seçimlerin sonunda Hacı Mehmet Erdoğan 26, Nuran Yeşil 25, Mesut Görgün 24, Gürkan Kesim 2, Mikail Çelik ise 25 oy aldılar.

 

“HEPİMİZ BİRİZ”

 

Meclis Başkanı Hacı Mehmet Erdoğan, Meclis Başkan Yardımcısı Nuran Yeşil, Mesut Görgün, katip Mikail Çelik’i tebrik eden ÇTSO Başkanı Süleyman Kozuva “ İnşallah görev süremizin sonuna kadar böyle hep güler yüzlü oluruz. Meclisimiz hep sevgi, saygı içerisinde olsun. Hayırlısı olsun, Allah utandırmasın. Sen, ben yok, biz varız. Hepimiz biriz. Bugün oy kullanan ve meclisi diğer dört meclis üyesi gibi terk etmeyen Gürkan Kesim’e ayrı teşekkür ediyorum. Rahmi Yılmaz ve diğer üç meclis üyesi boş oy kullandılar. Gürkan Kesim bugün burayı hakkıyla seçildiğini oy kullanarak göstermiştir” dedi.

 

“GÜZEL BİR BİRLİKTELİK OLDU”

 

Kendisini bu göreve tekrar layık gören üyelere teşekkür eden Hacı Mehmet Erdoğan “ Bir önceki dönemde 6-7 aylık süre zarfında meclis başkanlığı yaptım. Mecliste güzel bir birliktelik olduğunu düşünüyorum. Artık bundan sora sarı, mavi olmayacak. Biz varız. 4 boş kullanan arkadaşlar keşke aday çıkarsalardı. Esnaf ve sanayicinin kendilerine verdiği yetkiyi keşke kullanabilselerdi” diye konuştu.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10