Durum değerlendirme toplantısı yapıldı

Namık Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında 5 Şubat 2018 tarihi itibariyle başlatılan ve 16 hafta sürecek olan İntörn Mühendislik Eğ

Çorlu 11.04.2018 16:15:00 0
Durum değerlendirme toplantısı yapıldı

GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNULDU

 

Ziraat Fakültesi Toplantı Salonunda yapılan toplantıya Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mehmet Demirci, Ziraat Fakültesi İntörn Mühendislik Eğitimi Programı Koordinatörü Prof. Dr. Murat Taşan ve İntörn Mühendislik Eğitimi Programı Akademik Danışmanı öğretim üyeleri katıldı. Toplantıda öğrenciler ile program hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

 

ÖĞRETİM ÜYELERİ İŞYERİ EĞİTİM DANIŞMANLARINDAN ALINAN BİLGİLERİ PAYLAŞTI

 

Öğrenciler İntörn Mühendislik Eğitimi Programında şuana kadar edindikleri beceriler, tecrübeler ile gözlemlerini paylaşırken gıda firması bünyesinde gerçekleştirdikleri araştırma çalışmaları ve diğer faaliyetleri, aldıkları görevler ve eğitimleri ifade etti. Öğrencilerimiz gıda firmalarının İntörn Mühendislik Eğitimi Programına katkılarını açıklarken, aynı zamanda intörn mühendis olarak gıda firmalarına katkılarını da değerlendirdi. İntörn Mühendislik Eğitimi Programı Koordinatörlüğü ve Akademik Danışmanı öğretim üyeleri de öğrencilerin uygulamalı mühendislik eğitimi gördüğü firma ziyaretleri sırasında edinilen izlenimleri ve İşyeri Eğitim Danışmanlarından alınan bilgileri paylaştı.

 

25 MAYIS 2018 TARİHİNDE TAMAMLANACAK

 

Toplantıda İntörn Mühendislik Eğitimi Programına katılan öğrencilere 25 Mayıs 2018 tarihinde tamamlanacak program sonrası sunacakları sonuç raporları hakkında bilgiler de verilirken İntörn Mühendislik Eğitimi Programında Ülkede Gıda Sektörünün 25 kurumsal ulusal ve uluslararası firmasında 40 öğrenci uygulamalı eğitim alıyor.

 

Haber: Melek ELMA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10