Bu araç Tekirdağ'ın korkulu rüyası oldu

Uzun süreden beri Tekirdağ'ın değişik ilçelerinde hırsızlık olaylarına karıştığı iddia edilen beyaz renkli Volkswagen Caddy model araç Tekirdağ emniyetini alarma geçirdi.

Çerkezköy 11.04.2018 16:57:00 0
Bu araç Tekirdağ

KAMERALARA BÖYLE YANSIDI

 

Son günlerde değişik ilçe ve mahallelerden soygun yaptığı iddia edilen 3 kişi son olarak Volkswagen Caddy marka araçla Kızılpınar Mahallesi Malkoçlar Caddesi’nde park halinde bulunan pazarcı esnafı Tuncay Temel’in 59 UR 724 plakalı Renault Master model pazar aracını sorarken güvenlik kameralarına bu şekilde yansıdı. Eşkalleri belli olan ve çoğu zaman sahte plaka kullanan 3 şüpheli, pazar aracında bulunan ve aralarında bayan ve çocuk kıyafetlerinin de bulunduğu yaklaşık 30 bin liralık pazar malını alarak kayıplara karıştı. Araçların camını patlatarak önce çevredeki tepkiyi ölçen daha sonra camına kırdıkları aracın kapılarını açarak içini boşaltan şüpheliler, son olarak Kızılpınar Mahallesi’nde aracı soyarken güvenlik kameralarına böyle yansıdı.

 

BİR HAFTA ÖNCE DE SOYGUNA KARIŞMIŞ

 

Aynı aracın geçtiğimiz hafta yine Kızılpınar Mahallesi’nde bir soyguna karıştığı öğrenilirken, görüntülerde aracın camlarına da içindeki kişiler belli olmasın diye özel bir spreyli film uygulandığı görüldü.

 

Haber / Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10