Öztürk 3. kez güven tazeledi

S.S. 25 Nolu Akarsu Birlik Minibüsleri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi'nin olağan genel kurul toplantısı önceki akşam Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi toplantı salonunda yapıldı.

Çerkezköy 15.04.2018 14:59:00 0
Öztürk 3. kez güven tazeledi

Çerkezköy şehir içi yolcu taşımacılığı yapan ve halk arasında mavi minibüsler olarak adlandırılan S.S. 25 Nolu Akarsu Birlik Minibüsleri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’nin olağan genel kurul toplantısı önceki akşam Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi toplantı salonunda yapıldı.

 

 

DİVAN BAŞKANLIĞINA AS GETİRİLDİ

 

 

54 üyesi olan kooperatifin tüm üyelerinin katıldığı toplantıda açılış konuşmasını Kooperatif Başkanı Ali Öztürk yaptı. Öztürk’ün açılış konuşmasının ardından kongre divanı oluşturuldu. Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As divan başkanlığına getirilirken divan katipliklerine Nazmi Akbuluk ve Levent Yeni getirildi. Hükümet Komiseri Mehmet Furtuna’nın gözetiminde yapılan kongre saygı duruşu ile başladı Ardından gündem maddeleri tek tek görüşülerek oylamaya sunuldu. Bazı gündem maddeleri oybirliğiyle kabul edilirken bazı gündem maddeleri de oy çokluğuyla kabul edildi.

 

 

TOPLAM AİDATLAR 400 TL OLARAK KABUL EDİLDİ

 

 

Aylık kooperatif aidatı, otogar, personel ve sair giderler aidat olarak tek kalem altında aidat olarak 400 TL olarak oy çokluğuyla kabul edildi. Ardından kooperatife ait arsanın satışı gündeme geldi. Yapılan görüşmeler sonunda satışının yapılması oy birliğiyle kabul edildi. Ardından da arsanın 600 bin TL’den  az olmamak üzere  pazarlık usulü ile satışının yapılması da oy birliğiyle kabul edildi.

 

 

TAHMİNİ BÜTÇE 294 BİN 394 TL OLARAK KABUL EDİLDİ

 

 

8. gündem maddesinde başkan ve yönetim kurulu üyelerinin maaşı görüşüldü. Yapılan konuşmalar sonunda başkan maaşı bin 500 TL, yönetim kurulu üyeleri için de 250 TL olması  oy birliğiyle kabul edildi, Daha sonra tahmini bütçe görüşüldü. Tahmini bütçe 294 bin 394 TL olarak oya sunuldu ve oy birliğiyle kabul edildi. Ardından kooperatife asgari ücretle çalıştırılmak üzere bir sigortalı eleman alınması görüşüldü. Eleman alınması da oybirliğiyle kabul edildi. Ardından seçimlere geçildi.Seçimlerin kapalı zarf üsülü yapılması oybirliğiyle kabul edildi. Seçimde 54 üyeden 53’ü oy kullandı ve mevcut Başkan Ali Öztürk 28 oy alırken İlhami Yörük 25 oy aldı.

 

 

ALİ ÖZTÜRK 3. KEZ GÜVEN TAZELEDİ

 

 

Yapılan seçim sonunda 28 oy alan Ali Öztürk 3. kez güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi. Ali Öztürk’ün başkanlığındaki Yönetim Kurulu Asil Üyeliklerine,Cezmi Yavumen, Ahmet Akarsu, Fatih Aşkın ve Adem Çelik seçildi.Yönetim Kurulu Yedek üyeliklerine de,Yakup Meral, Kenan Kurt, Beytullah Erdem, Levent Yeni ve Erdem Güner, denetim Kurulu asil üyeliklerine, Ömer Göktaş,Erdinç Cımbız ve Kemal Yerlikaya seçildi.Denetim Kurulu yedek üyeliklerine de, Faruk Kutlu,Hulisi Akın ve Ünal Kaya seçildiler.  

 

 

 GÖREVİMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE YERİNE GETİRECEĞİZ

 

 

 Başkanlığa güven tazeleyerek 3 kez seçilen Ali Öztürk, seçim sonunda yaptığı teşekkür konuşmasında, “Öncelikle bugün yine bizleri göreve getirmenizden dolayı tüm üyelerimize teşekkür ediyoruz. S.S.  25  Nolu Akarsu Minibüsleri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi olarak bir büyük bir aileyiz. Bu ailenin tüm fertleri ile her zaman birlik ve beraberlik içinde olacağız. Kooperatifimizin bundan böyle de daha iyi yerlere gelmesi için yönetim kurulu üyelerimizle birlikte özverili bir çalışma yapacağız. Görevimiz kooperatifimize en iyi şekilde hizmet etmektir. Bu duygu ve düşüncelerle bizleri göreve getirdiğiniz için tüm üyelerimize şahsım ve yönetim ve denetim kurulu üyelerimiz adına tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

Haber/Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10