Çalışma alışkanlıklarını anlattı

Uğur Okulları, Anadolu lisesi öğrencilerine meslekleri daha yakından tanımak ve meslek seçimi noktasında onlara yardımcı olmak amacıyla kariyer günleri düzenliyor. Uğur Eğitim Kurumları Çerkezköy U

Çerkezköy 15.04.2018 16:55:00 0
Çalışma alışkanlıklarını anlattı

BAŞARIYLA İLERLEDİĞİ YOLDAKİ DENEYİMLERİNİ ÖĞRENCİLERLE PAYLAŞTI

Çerkezköy Uğur Okulları Anadolu Lisesi’nin kariyer günlerinin bir diğer konuğu da Çerkezköy Uğur Okulları’ndan mezun olan Marmara Üniversitesi İngilizce Mütercim Tercümanlık Bölümü öğrencisi Asya Selimoğlu’ydu.  Selimoğlu, çalışma alışkanlıklarını, başarıyla ilerlediği yoldaki deneyimlerini öğrencilerle paylaştı. Program sonunda Anadolu Lisesi Müdürü Kadir Reis Zenginal tarafından Asya Selimoğlu’na çiçek ve teşekkür belgesi takdim edildi.

  

 

‘’ÖĞRENCİLERİMİZ YAŞAYARAK ÖĞRENME FIRSATI BULACAK’’

 

 

Okul Müdürü Zenginal öğrencilere deneyimlerini aktaran Asya Selimoğlu’na Uğur Okulları olarak teşekkür ederek; “Öğrencilerimizi farklı meslek dallarında görev yapan uzmanlarla buluşturarak kariyer günlerimize devam edeceğiz. Ortaokul öğrencilerimiz için de meslek atölyeleri planladık, ortaokul öğrencilerimiz meslekleri daha yakından tanıtmak için bu meslekleri yerinde gözlemleyecek ve yaparak yaşayarak öğrenme fırsatı bulacak.”dedi.

 

 

 Haber: Sevay KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10