Uzunköprüspor BAL'da kaldı

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig  2017 - 2018 sezonu sona ererken gruplarda birçok takım statü gereği baraj maçı oynamaya devam ediyor. Bu takımlardan Edirne temsilcisi Uzunköprüspor, bir diğer Edirne temsilcisi Süpe

16.04.2018 15:53:00 0
Uzunköprüspor BAL

TARAFSIZ SAHADA OYNANDI


İstanbul Bölgesi hakemlerinden Aykut Sergin'in yönettiği maçta yardımcılıklarını, Cenk Fatih Demirci, Erol Ernek, ve Ertuğrul Köstercelioğlu yaptı. Tuncaspor karşılaşmaya Mert İkizmiş, Ünal Öztürk, Merthan Kovancıoğlu, Tolga Tufan, Selahattin Seçgin, Harun Erden, Lokman Olcay, Murat Yeşilnaz, Serkan Yılmaz, İbrahim Çevik, Onur Istık kadrosu ile çıkarken, Uzunköprüspor ise  Ahmet Pekgöz, Oğuzhan Korkmaz, Okan Yıldırım, Emrah Kaya, Yunus Emre Kabak, James Chuduwara Ugwuoke, Burak Abdy, Serhat Görmen, Ender Marangoz, Uğurcan Köse kadrosu ile çıktı.

DÖRT GOLLE KAZANDI

Maçın ilk başlama vuruşundan itibaren Uzunköprüspor topa hakim taraf oldu. Tuncaspor'un yer yer kontra atak çabaları sonuçsuz kaldı.Maçta ilk gol 28'nci dakikada Uzunköprüspor'da Uğurcan Köse'den geldi ve durum 1-0 oldu.  Bu dakikadan sonra Tuncaspor skora tepki vermeye çalışsa da etkili olamadı. Ataklarını sürdüren Uzunköprüspor karşılaşmanın ilk devresinin uzatma dakikalarında Serhat ile ikinci golü buldu. Farkın ikiye çıkmasının ardından rahatlayan Uzunköprüspor kalan dakikalarda kontrollü bir futbol ortaya koydu. Karşılaşmanın ikinci devresinde farkı indirmek için yüklenen Tuncaspor karşısında ataklar yakalayan Uzunköprüspor farkı üçe çıkardı. Uzunköprüspor’da oyuna ikinci devre giren Atakan Serin düzgün bir vuruş gerçekleştirerek takımını rahatlatan golü kaydetti. Maçın sonucunu belirleyen gol ise Emircan Tuna'nın yaklaşık 30 metreden attığı şık golle geldi. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Uzunköprüspor’un 4-0’lık üstünlüğü ile tamamladı.  Uzunköprüspor bu galibiyet ile Bölgesel Amatör Ligde kalırken, Tuncaspor ise şampiyon olduğu Süper Amatör Lige tekrardan döndü.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10