Başpınar ve Çeliktaş ailelerinin mutlu günü

Çerkezköy'ün eski esnaflarından Mehmet Başpınar'ın kızı Arzu Başpınar önceki akşam Güneşler Otel Düğün Salonu'nda Hasan Çeliktaş'ın oğlu Murat Çeliktaş

Çerkezköy 16.04.2018 16:21:00 0
Başpınar ve Çeliktaş ailelerinin mutlu günü

DAVETLİLER KAPIDA KARŞILANDI

 

Güneşler Otel Düğün Salonu’nda gerçekleşen nişan törenine gelen davetlileri  kapıda kız tarafı

Mehmet- Sebiha Başpınar ile erkek  tarafı Hasan-Ayfer Çeliktaş çifti karşıladı. Oldukça kalabalık bir davetli kitlesinin katıldığı nişan töreninde Başpınar ve Çeliktaş ailelerinin yakınları, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak ile Diriliş Ertuğrul dizisinde rol alan Melikşah Özen hazır bulundu.

 

DOYASIYA EĞLENDİLER

 

Nişan töreni genç çiftin alkışlar eşliğinde salona girişi ve ilk danslarını yapmasıyla başladı. Nişan yüzüklerinin takılmasının ardından çiftin takı töreni gerçekleştirildi. Genç çift ve yakınları daha sonra çalan müzik eşliğinde doyasıya eğlendi.

 

 DAVETLİLERE TEŞEKKÜR ETTİLER

 

Mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan akraba, eş dost ve tüm davetlileri masalarda ziyaret eden Mehmet- Sebiha Başpınar ve dünürleri Hasan- Ayfer Çeliktaş, çocuklarının ilk mürüvvetini görmekten ve bu özel günlerinde kendilerini yalnız bırakmayarak mutlu günlerine ortak olan tüm arabalarına, eş ve dostlarına ve davetlilere teşekkür ettiler.

 

Haber: Hilal ÇARIKÇI

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10