Çerkezköy bir değerini daha kaybetti

Çerkezköy Belediyesi eski elektrik santral müdürü ve Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şubesi Eski Başkan Yardımcısı Ali Nusel (92)  bir haftadır tedavi gördüğü Özel Optimed Hastanesi'nde dÃ?

17.04.2018 09:09:00 0
Çerkezköy bir değerini daha kaybetti

Dün Merkez Osmanlı Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından İstasyon Mezarlığı’nda dualarla göz yaşları arasında aile kabristanına defnedilen Merhum Ali Nusel’in cenazesinde taziyeleri damadı Adnan Er, torunu Av. Turan Er  ve yeğenleri kabul etti.

 

 

CENAZEYE YOĞUN KATILIM OLDU

 

 

Merhum Ali Nusel’in Osmanlı Camii’ndeki cenaze namazına Çerkezköy belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, Çerkezköy İlçe Sağlık Müdürü Dr. Olcay Palak, siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri, eski ve yeni belediye meclisi üyeleri, avukatlar, esnaflar, kalabalık bir halk kitlesi ile Nusel ,Er ve Dumanlar ailelerinin eş dost ve yakınları katıldı.

 

 

BÜYÜK ÜZÜNTÜ DUYDUM

 

 

Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül de THK Çerkezköy Şube yönetiminde birlikte çalıştıkları ve her şeyi ile mükemmel biri olduğunu belirttiği Ali Nusel’i kaybetmenin büyük üzüntüsü içinde olduklarını belirterek, “Rahmetli Ali ağabey ile THK Çerkezköy Şubemizde 25 yıl aralıksız birlikte görev yaptık. 25 yılın 20 yıllık bölümünde de başkan yardımcısı olarak görev yaptı. Her şeyi ile mükemmel sözü dinlenen çok iyi bir insandı. Onun vefatı bizleri çok üzdü. Birlikte çalıştığımız yıllarda kurumumuzun bugünlere gelmesinde büyük emeği oldu. Ali ağabeyimize Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun. Allah ailesine sabır versin” dedi.

 

 

Haber/Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10