Yüksel'den Çorlu TSO'ya hayırlı olsun ziyareti

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel'i makamında ağırladı. Ziyarette; Meclis Başkanı Erdim Noyan, Yönetim Kurulu Üy

Çorlu 17.04.2018 13:41:00 0
Yüksel

KOORDİNE OLABİLELİM

 

Çorlu’nun 260 bin nüfusu ile sadece Tekirdağ’a değil, Trakya’ya belki de Marmara’ya yön verecek bir ilçe konumunda olduğunu kaydeden AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel; ‘’Çorlu’yu ön plana taşıyabileceğimiz argümanlar üretmemiz gerekiyor. Biz, bu yeni seçimden sonraki Meclisimiz ile güzel şeyler yapacağımıza inanıyorum. Yeter ki koordine olabilelim’’ dedi.

 

ÇORLU’NUN, TEKİRDAĞ’A VE BÜTÜN MARMARA’YA YÖN VERMESİNİ İSTİYORUZ

 

Şu anda hiç olmadığı kadar Ankara siyasetinde güçlü bir ekip olduklarını ifade eden Yüksel; ‘’AK Parti’nin Tekirdağ Teşkilatları olarak bürokraside de çok güçlüyüz. Eğer ki sahip çıkılması gereken projeler varsa biz çok iyi şeyler yapabiliriz. Ben başaracağımıza inanıyorum. 2019, 2023 Tekirdağ için çok farklı bir tarih olacak. Biz üstümüze düşen görevi yapacağız. Biz Çorlu’nun, Tekirdağ’a ve bütün Marmara’ya yön vermesini istiyoruz. Şimdiden milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

ÇALIŞMALARIMIZA BAŞLADIK

 

Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan da; “Çorlumuz ve bölgemiz için çok güzel  projelerimiz var. Bu projeleri hayata geçirmek için çalışmalarımıza başladık. Üyelerimizin  sorunlarına çözüm bulabilmek için elimizden geleni yapacağız. Her zaman birlik ve beraberlik içinde çalışarak güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum” dedi.

 

ÇOK İYİ BİR ÇALIŞMA YAPMAMIZ GEREKTİĞİNİN FARKINDAYIZ

 

Çorlu’nun Trakya’nın en büyük kenti olduğunu söyleyen Çorlu TSO Meclis Başkanı Erdim Noyan da “Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası, bölgenin  en büyük Odası konumundadır. Bunun dışında bünyesinde barındırdığı 5 adet Organize Sanayi Bölgesi ile en büyük kentlerden biriyiz. Çorlu’da yapılması gereken hem hizmet anlamında, hem de ekonomik gelişim ile ilgili çok önemli görevler var. Meslek Komiteleri bizleri görevlendirdiler. Çok iyi bir çalışma yapmamız gerektiğinin farkındayız. Bunun yanında destek alabileceğimiz bir il başkanının da olması beni mutlu ediyor. Çorlu’nun gelişimine katkıda bulunup bugüne kadar hak ettiği değeri bulamayan Çorlu’muza, destekleriniz için şimdiden şükranlarımızı sunuyoruz. Günün 24 saati hizmet için varız. Sizlerin de bu yapıda olduğunuzun farkındayız. İnşallah güzel günler Çorlu’yu bekliyor” dedi.

 

Haber: Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10