Çocukların yüzleri gülecek

Yaklaşan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla ihtiyaç sahibi çocukların biraz olsun yüzünü güldürmek amacıyla Süleymanpaşa Belediyesi, ücretsiz oyuncak kampanyası başlattı.

Süleymanpaşa 18.04.2018 17:42:00 0
Çocukların yüzleri gülecek

Kampanyanın 23 Nisan tarihine kadar süreceğini belirten yetkililer; Kampanya kapsamında oyuncak bağışı yapmak isteyenler oyuncaklarını Süleymanpaşa Belediyesi hizmet binalarındaki görevlilere teslim etmeleri gerekir.  Toplanan oyuncaklar Süleymanpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne bağlı görev yapan Dost Eli Sosyal Yardım Mağazası’nda bir araya getirilip bakımdan geçirilecek’’ dedi.

 

 

HER BİR OYUNCAK BİR ÇOCUĞUN MUTLULUĞU OLACAK

 

 

23 Nisan günü Dost Eli Sosyal Yardım Mağazası’nda açılacağını ifade eden Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat;  ‘’Çocuklarımızın kullanmadığı hatta bizlerin bile çocukluğundan kalan oyuncaklar atıl bir vaziyette duracağına ihtiyaç sahibi ailelerimizin çocuklarının yüzlerinin gülmesi için böyle bir çalışma gerçekleştirdik. Bağışlanan her bir oyuncak bir çocuğumuzun mutluluğu olacak. İhtiyaç sahibi ailelerimizin de çocukları ile birlikte yüzleri gülecek’’ dedi.  

 

 

HERKESİ PROJEYE KATILMAYA DAVET EDİYORUM

 

 

Herkesi projeye katılmaya davet eden Eşkinat; ‘’Unutmayın; kendimizle birlikte komşularımızı da düşünmeliyiz. Bu şehir dayanışmanın, bu şehir paylaşmanın, bu şehir kan bağı olmadan kardeş olmanın, bu şehir mutluluğun şehri. Hepimiz bir aileyiz ve sıra ailemizin çocuklarının yüzlerini güldürmekte.” diye konuştu.

 

 

Haber: Sevay KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10