''Seçime hazırız, sıkıntı yok''

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 24 Haziran'da seçim yapılacağını açıklamasının ardından yaptıkları açıklamada Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Engin

19.04.2018 18:13:00 0

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Engin camcı ve İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Cemalettin Turlin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 24 Haziran’da seçim yapılacağını açıklamasının ardından yaptıkları açıklamada partilerinin seçimlere hazır olduğunu ve bu konuda her hangi bir sıkıntının da bulunmadığını belirttiler.

 

 

CHP OLARAK BİZ SEÇİME HAZIRIZ

 

 

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı seçime örgüt olarak hazır olduklarını belirterek, “Cumhuriyet Halk Partisi olarak her an bir baskın seçim yapılacağını tahmin ettiğimiz için aylar önce her an seçim olacakmış gibi hazırlıklarımızı yaparak tamamladık. Bu nedenle biz seçime hazırız ve bir sıkıntı da yok. Daha birkaç gün önce Cumhurbaşkanı erken seçim yok diyordu şimdi ne oldu da erken seçim kararı verildi. Biz örgüt olarak sandık görevlilerimizi, sandık seçim çevresi görevlilerimizi belirledik. Böyle bir şeyi zaten bekliyorduk. Bu nedenle biz seçim hazırlığımızı önceden yaptık” dedi.

 

 

BU SEÇİM ÜLKEMİZİN VE İNSANLARIMIZIN GELECEĞİ İÇİN SON ŞANSIMIZ

 

 

Engin Camcı şöyle devam etti; “24 Haziran tarihinde yapılması istenen bu seçim bizim için, ülkemiz için, kendi geleceğimiz ve evlatlarımızın geleceği için son şanstır. Bu seçimde ülkemizin geleceği için, demokrasi için, laiklik için hukukun üstünlüğü için gereken mücadeleyi vereceğiz. Canım istediği zaman seçim yaparım, canım istediği zaman seçim yapmam diyene halkımız 24 Haziran’da gereken cevabı verecektir. CHP Çerkezköy İlçe Örgütü olarak referandumda partili partisiz ilçe halkımızla nasıl kenetlendiysek bu kez daha güçlü şekilde halkımızla el ele gönül gönüle birlik ve beraberlik içinde sıkı sıkıya kenetlenmiş durumdayız. Ülkemiz insanı partili partisin tek adamlığa dur diyecektir. Seçimlerin ülkemize ve ülkemiz insanlarına hayırlı olacağına inanıyorum” diye konuştu.

 

 

 İYİ PARTİ SEÇİME GİRECEK

 

 

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Cemalettin Turlin de yaptığı açıklamada, “İYİ Parti olarak her an bir erken seçim yapılacağını tahmin ediyorduk ve örgütlenme çalışmalarımızı da genel merkezimiz buna göre yaparak aylar önce tamamladı ve örgütleri seçime hazır duruma getirdi. İl ve ilçe örgütleri olarak bizler seçime hazırız ve herhangi bir sıkıntıda kesinlikle yok. Bazı çevreler erken seçimin İYİ Parti’nin önünü kesmek için yapılacağını söylemleri sırf kamuoyunu yanıltmaktan başka bir şey değil. İYİ Parti dimdik ayakta ve tüm örgütleriyle de seçime hazır durumdadır. Seçimlerin 24 Haziran tarihine alınması partimizi bir o kadar daha güçlendirecektir. 24 Haziran’da İYİ Parti Türkiye’ye iyi gelecektir. İlçemizde de partimize her geçen gün ilgi giderek artmaktadır.”dedi.

Haber: Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10