Diş, birlik çağrısı yaptı

Çerkezköy ve Kapaklı'daki Karadenizliler dernek başkanları, Çerkezköy Karadeniz Sevenler Derneği Başkanı Taner Diş'in ev sahipliğinde önceki akşam Çerkezköy Güloğlu Balık LokantasÄ

Çerkezköy 19.04.2018 20:06:00 0
Diş, birlik çağrısı yaptı

Önceki akşam 19.00- 20.30 saatleri arasında Karadeniz Sevenler Derneği tarafından ‘Birlik Beraberlik ve Dayanışma’ yemeği adı altında düzenlenen yemekli tanışma toplantısında bir araya gelen Çerkezköy ve Kapaklı’da Karadeniz kültürel ve sosyal yardımlaşma ve dayanışma dernekleri başkanlarına,  Çerkezköy Karadeniz Sevenler Derneği Başkanı Taner Diş  dernek başkanlarına birlik ve beraberlik  çağrısında bulundu.

 

 

KAPAKLI’DA DA KARADENİZ SEVENLER DERNEĞİ KURULACAK

 

 

Çerkezköy Karadeniz Sevenler Derneği Başkanı Taner Diş,  “Çerkezköy ve Kapaklılı Karadenizliler dernekleri olarak bu akşam davetime icabet ederek bu toplantımıza katılmanızdan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum.Bu akşam bir araya gelmemizin nedeni  Karadenizliler dernekleri olarak birlik olmamız içindir. Gelin birlik olalım, beraber olalım. Karadenizliler olarak organizasyonlarımızı birlikte yapalım, birbirimize destek olalım. Kapaklı’da önümüzdeki günlerde Kapaklı Karadeniz Sevenler Derneği kurmayı düşünüyoruz ve bu konuda çalışmalarımızı tamamlamak üzereyiz. Sizlerden bu derneğe destek olmanızı istiyorum. Elimizden gelen tüm imkanları memleketimizin insanıyla paylaşalım istiyoruz ve aynı zamanda dernekler olarak birlik ve beraberlik içinde olursak Çerkezköy ve Kapaklı’da Karadenizliler olarak söz sahibi olalım” dedi.  

 

 

RAMAZAN ÖNCESİ KAPAKLI’DA BİR KONSER DÜZENLEYECEĞİZ

 Taner Diş, Ramazan ayı öncesi Kapaklı’da spor kulüplerine destek amaçlı konser düzenlemeyi planladıklarını da belirterek, “Bu konserlere tüm dernek başkanlarımız  en az 20 kişi  bilet satsa kulüplerimize ciddi alamda bir destek sağlarız. Herkesi düzenleyeceğimiz konserlere destek olamaya davet ediyorum. Bizler yapacağımız etkinliklerde birlikte hareket edersek hem geldiğimiz yörelerin kültürlerini sıcak olarak devamlı gündemde tutarız hem de yaşadığımız Çerkezköy ve Kapaklı ilçelerinin de kültürlerine zenginlik katarız” dedi. Bazı dernek başkanları da  bu tür etkinlikleri yaptıklarını ama birlikte etkinlik düzenlemenin hem daha büyük kitlelerin katılması yönünden hem de çeşitlilik bakımında farkındalık yaratacağı görüşünde olduklarını söylediler.

 

 

Haber/Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10