Çerkezköy gazisini dualarla karşıladı

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde 14 Nisan günü teröristlerle girilen ve 2 Mehmetçiğin şehit düştüğü çatışmada yaralanan 5 askerden biri olan ve gazilik unvanı alan Çerkezköylü U

Çerkezköy 20.04.2018 21:02:00 0
Çerkezköy gazisini dualarla karşıladı

 

 

Uçakla İstanbul’a, oradan da karayoluyla Çerkezköy’e gelen Gazi Nurullah Cici, Çerkezköy gişelerinde ailesi, yakınları, silah arkadaşları ve çok sayıda Çerkezköylü tarafından gururla karşılandı.

 

 

“TÜRK ASKERİ YIKILMAZ”

 

 

Kendisinin yaralandığı çatışmada 2 askerin şehit düştüğünü kaydeden Gazi Nurullah Cici “Gururla söylüyorum. 2 şehidimiz var. Ama Peygamberimize komşu gittiler. Keşke ben de gitseydim. Yıkılmadık dimdik ayaktayız. Türk askeri yıkılmaz. Türk milleti yıkılmaz. Vatanıma, milletime, askerlerimize, Mehmetçiğimize, devletimize, herkese teşekkür ediyorum” dedi. Çerkezköy gişelerinde İlçe Jandarma Komutanlığı’ndaki meslektaşlarına sarılan Nurullah Cici, gişelerdeki karşılamanın ardından konvoy eşliğinde Kuba Camii karşısındaki baba ocağına gelirken, konvoyda askeri araçlar da yer aldı.

 

 

“CANIM DA KANIM DA FEDA OLSUN”

Askeri görevini Ardahan’da tamamlayan ve 2 yıldır da Türk Silahlı Kuvvetleri’nin bünyesinde uzman çavuş olarak görev yapan, dış görevle gittiği Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde yaralanarak gazi olan Nurullah Cici’yi dedesi 86 yaşındaki Hasan Cici de gözyaşlarıyla karşılarken, dualar ve tekbirlerle birlikte dakikalarca gözyaşı döktü. 3 çocuklu Sati-Sıtkı Cici çiftinin tek erkek çocuğu olan Nurullah Cici “Büyüklerimin ellerinden, küçüklerimin gözlerinden öpüyorum. Geldiğiniz için herkese çok teşekkür ediyorum. Çok gururlandırdınız. Hakkınızı helal edin. Benden yana hakkım gani gani helal olsun. Bu vatana da helal olsun, canım da kanım da feda olsun” dedi. Gazi Nurullah Cici’nin annesi Sati Cici “Çocuğumla gurur duyuyorum” derken, baba Sıtkı Cici de “Vatan sağ olsun oğlumla gurur duyuyorum. Gerekirse ben de giderim” dedi.

 

 

Haber / Şaban KARDEŞ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10