Yeni yönetimden Çorlu protokolüne ziyaret

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Meclis Başkanı Erdim Noyan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları; Hüseyin Ersoy, Haluk Perçin Bayındır,  Yönetim Kurulu Sayman Ã?

Çorlu 22.04.2018 16:47:00 0
Yeni yönetimden Çorlu protokolüne ziyaret

BAŞARILAR DİLEDİ

 

 

Oda üyeleri ilk olarak Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç’ı ziyaret etti. Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası’nın (Çorlu TSO)  bölgenin gelişmesinde ve ilerlemesinde çok önemli görevler üstlendiğini söyleyen Kaymakam Levent Kılıç; “Bölgemizde kurumlar arasında çok güzel bir diyalog var. Kurumlar arasında ki bu diyalog Çorlu’muzda yapılan çalışmalara olumlu olarak yansımaktadır. Umuyorum ki bölgemizde yaşanan sorunların çözümü noktasında hep birlikte güzel çalışmalar yapacağız. Çorlu TSO Başkan ve Yöneticilerine yeni görevlerinde başarılar diliyorum” diye konuştu.

 

 

“EN BÜYÜK ÖDÜLDÜR”

 

 

Odanın çalışmaları hakkında bilgi veren Çorlu TSO Yönetim  Kurulu Başkanı İzzet Volkan; “Sayın Kaymakamımızla birlikte ilçemizin ihtiyaçlarının tespiti ve  sorunların giderilmesi  konusunda birlik ve beraberlik içerisinde olacağız. Amacımız; Çorlu’nun ekonomisine ve sosyal gelişimine katkı sağlamaktır. Bu görev  artık bizlere emanet. Görevimizi en iyi şekilde icra etmek ve sonucunda başarıya ulaşmak bizim için en büyük ödüldür” dedi.

 

 

“ŞEHRİMİZDE GÜZEL BİRLİKTELİK VAR”

 

 

Çorlu TSO üyeleri daha sonra Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan’ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Baysan “ Üstlenmiş olduğunuz misyonla ilçemize hizmet vermeniz bizleri gururlandırıyor. Bu vesile ile şahsınıza, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerine üstlendikleri görevden dolayı başarılar diliyorum” açıklamasında bulundu.Heyet daha sonra ise Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Murat Yiğiter’ makamında ziyaret etti. Oda başkanı ve yöneticilerine başarılar dileyen Başsavcısı Murat Yiğiter; “Dünyamız değişiyor, ülkemiz gelişiyor. Bölgemiz de değişim ve gelişimden geri kalmamalı. Bizler üretmek ve kendimizi geliştirmek zorundayız. Şehrimizde güzel bir birliktelik var. Sivil toplum kuruluşları şehirlerin önemli  temsilcileridir. Hep birlikte el ele vererek güzel işler yapacağımıza inanıyorum. İş adamlarının ülkemiz ve bölgemizin gelişmesinde önemli katkıları olduğunu düşünüyorum. Yeni görevinizde başarılar diliyorum” dedi.

 

 

“BAŞARILI ÇALIŞMALAR YAPIYORSUNUZ”

 

 

 Çorlu protokol ziyaretleri; Çorlu İlçe Jandarma Komutanı Serkan Gürzsoy ile devam etti.

 Çorlu TSO’nun Bölgeye en iyi şekilde hizmet vereceğine, yeni Yönetim ve Meclisin aldıkları hizmet bayrağını en iyi şekilde taşıyacaklarına yürekten inandığını dile getiren Çorlu İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Serkan Gürzsoy; “Çorlu TSO Başkan ve Yöneticilerinin, bölgemiz sanayisi ve ticaretinin daha iyi yerlere gelmesi için önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum. Sizlere  yeni görevinizde başarılar diliyorum. Çorlu için yapacağınız tüm projelerde yanınızda olmaya hazırız” dedi. Hedeflerinin Çorluyu ekonomik ve sosyal açıdan en iyi yere taşımak  olduğunu belirten Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan; “Genç ve dinamik bir kadro ile çıktığımız bu hizmet yolunda  tüm kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum örgütleri ile birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız. Bu çalışmaları yaparken de güven ortamının olması iş dünyası açısından en önemli unsur. Güven olmadan, huzur olmadan bir yerde ticaret yapmak mümkün olmaz. Bu konuda Jandarma teşkilatımızın başarılı çalışmalarını takdirle izlemekteyiz” ifadelerini kullandı.

 

 

“ÇORLU’YU İYİ NOKTALARA TAŞIYACAĞIZ”

 

 

Heyet son olarak Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Hakan Sevinç’i ziyaret etti. Çorlu'nun sanayisi, ekonomisi ve ticareti ile cazibe merkezi haline geldiğini söyleyen Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Hakan Sevinç; "Böyle güzel özellikleri bulunan bölgemizde güven ve huzurun sağlanması da ayrı bir önem taşımaktadır. Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak, bu önemin bilinciyle çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Çorlu’da ki yatırımcılarımız, iş adamlarımız üreten ve yeniliklere açık olan tüm vatandaşlarımızla Çorlumuzu daha iyi noktalara taşıyacağımıza inanıyorum" dedi. Güvenliğin, insanoğlunun temel ihtiyaçlarından biri olduğunu dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan; “Çorlu’da ticaretin, üretimin, huzurun sağlanması, emniyet ve güvenliğin devamıyla olacaktır. Çorlu İlçe Emniyeti bölgemizde fedakârca çalışarak toplumda huzur ve güvenliğin devamının sağlanmasında her türlü tedbiri almaktadır.  Çorlu’nun huzurlu bir yer olmasında Emniyet Teşkilatımızın büyük rolü vardır" açıklamasında bulundu.

 

 

Haber/Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10