Ölümün eşiğinden polis aldı

Kapaklı'da bunalıma girdiği öğrenilen lise öğrencisi oturduğu evin balkonuna çıkarak intihara kalkıştı. Yaşadığı baskılardan bunaldığı ve artık yaşamak istemediğini söyleyen

Kapaklı 23.04.2018 15:59:00 0
Ölümün eşiğinden polis aldı

Dün saat 13.00’de Kapaklı Atatürk Mahallesi Müjde Sokak’ta bulunan apartmanın beşinci katında annesi ile birlikte yaşayan ve iddialara göre annesinin baskı uyguladığı lise öğrencisi Y.N.Y oturduğu evin balkonuna çıkarak intihara kalkıştı. Çevrede bulunan vatandaşlar balkona çıkan genç kızı ikna edemeyince durumu hemen emniyet güçleri, 112 ekipleri ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Polis ekipleri, annesi ve babası ayrı olan ve annesinin kendisine baskı yaparak kapıyı üzerine kilitlediği iddia edilen genç kızı ikna etmeye çalıştı. Genç kızın balkondan atlama ihtimaline karşı itfaiye ekipleri kurtarma çadırı kurarken, emniyet güçleri kapısı kitli dairenin kapısını kırarak daireye girdi.

POLİS KURTARDI

Kapaklı İlçe Emniyet Müdürü Murat Sevgi ve polis ekipleri, kız çocuğunu intihardan vazgeçirmek için uzun süre uğraşırken, lise öğrencisi annesinin üstüne kapıyı kilitlediğini, yaşadığı baskılardan bunaldığını ve artık yaşamak istemediğini kaydetti. Yaklaşık yarım saat süren ikna çalışmaları sonuç vermeyince bir polis memuru genç kıza su vereceğim diyerek bir anlık boşluğundan yararlanarak balkondan indirdi. Korku dolu anların yaşandığı mahallede genç kızın kurtarılmasıyla vatandaşlar derin bir nefes alırken, ölümün eşiğinden kurtarılan genç kız olay yerinde bekletilen ambulansla Kapaklı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10