Çerkezköy bir değerini daha kaybetti

Çerkezköy'de uzun yıllar berberlik yaparak bir taraftan mesleğine bir taraftan Çerkezköy halkına hizmet veren Sebahattin Karataş'ın ani ölümü sevenlerini yasa boğdu. Önceki gece 03:00 sıralarÄ

Çerkezköy 23.04.2018 18:58:00 0
Çerkezköy bir değerini daha kaybetti

Çerkezköy uzun yıllar berberlik ve servis taşımacılığı yapan dört çocuk babası 52 yaşındaki Sebahattin Karataş önceki gece geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Sebahattin Karataş için dün ikindi namazına müteakip Merkez Osmanlı Camiinde cenaze namazı kılındı. Cenazeye AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, Saadet Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Mehmet Kalyon,  AK Parti Çerkezköy Eski İlçe Başkanı Sait Yazı, siyasiler, belediye meclis üyeleri, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Fikret Tanyeri, servisçiler, iş adamları, esnaflar, Karataş ailesinin yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

 

DUALARLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

 

 

Kılınan cenaze namazının ardından Sebahattin Karataş’ın naaşı sevenlerinin duaları ve gözyaşları arasında İstasyon mezarlığına defnedildi. Uzun yıllar Çerkezköy’de berberlik yapan Karataş yaklaşık on yıldır servis taşımacılığı yapıyordu.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10