671 oyuncak yeni sahiplerine ulaşacak

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından sosyal paylaşımı arttırmak ve ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarının oyuncaksız kalmaması için başlatılan oyuncak kampanyası sona erdi.  Toplanan oyuncaklar Süleyma

Süleymanpaşa 23.04.2018 19:05:00 0
671 oyuncak yeni sahiplerine ulaşacak

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından yaklaşık 20 gün önce başlatılan oyuncak kampanyasında bağışlanan oyuncakların ihtiyaç sahiplerine ulaşması için Süleymanpaşa Belediyesi’nin Soğukkuyu Caddesi’ndeki hizmet binasında oyuncak reyonunun kurulduğunu belirten Süleymanpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü yetkilileri; ‘’Yapılan oyuncak çağrısına sessiz kalmayan vatandaşların yaptığı oyuncak bağışı sayesinde 671 adet oyuncak 20 gün gibi kısa bir sürede toplanırken ihtiyaç sahibi ailelere ulaşmaya başladı. Oyuncak reyonu gün boyu açık olup çocuklarımızın yüzlerini güldürmek için ihtiyaç sahibi ailelere hizmet verecek’’ dedi.

 

 

671 PARÇA OYUNCAK BAĞIŞI OLDU

 

 

Kampanya kapsamında oyuncak bağışı yapan herkese teşekkür eden Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat; “Biz bu kampanya ile Tekirdağlıların birbirleri ile kucaklaşmasını, ihtiyaç fazlası olan oyuncakların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda ihtiyaç sahibi ailelerin çocukları ile buluşmasını istemiştik. 20 gün gibi kısa bir sürede 671 parça oyuncak bağışı oldu. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklarımıza armağan ettiği bu anlamlı günde çocuklarımızın yüzlerinin gülmesini sağlayan tüm hemşerilerime katkılarından dolayı teşekkür ederim.” diye konuştu.

 

Haber: Sevim BOZKURT

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10