''Tekirdağ'da gözle görülür çalışmalara imza atacağız''

İlçe başkanlarının katılımıyla Tekirdağ'da basınla bir araya gelen Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel, toplantıda CHP'li belediye başkanlarını eleştirerek, kendi belediye

Tekirdağ 24.04.2018 16:45:00 0

Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel, ilçe başkanlarının katılımıyla Tekirdağ’da basınla bir araya geldi. Düzenlenen toplantıda Türkiye’de yapılacak olan erken seçim ve adaylık süreçleri hakkında konuşuldu.

 

"MİLLETİN DERDİNE DERMAN OLABİLECEK  PROJE ÜRETEMEDİLER"

 

Toplantıda CHP’li belediye başkanlarını eleştiren Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel, erken seçimin Türkiye’nin beklentisi olduğunu ifade ederek; Tekirdağ için de iyi olacak. Başarılı olacağımıza inanıyorum. Bunlar bu mantıkla gittiği sürece bir milletvekili dahi çıkaramayacak. Çünkü milletin derdine derman olabilecek ne proje üretebildiler, ne de milletin hakkını savunabilecek bir söylemleri oldu’’ dedi.

 

"AK PARTİ TEKİRDAĞ'DA GÖZLE GÖRÜLÜR ÇALIŞMALARA İMZA ATACAK"

 

Kendi belediyelerine dair söz geçiremeyen muhalefetten hiçbir şey olmayacağını ifade eden Yüksel, AK Parti Tekirdağ'da yerelde ve genelde iktidar olması halinde Tekirdağ'da gözle görülür çalışmalara imza atacak’’ dedi.
 

"TEKİRDAĞ'DAN 7 VEKİL ŞANSINI TANIYIN"
 

Seçmenlere de seslenen Yüksel; ‘’ Sadece bir kere Tekirdağ'dan 7 vekil şansını tanıyın. AK Parti, Tekirdağ'da yerelde de genelde de iktidar olsun, bize bu şansı verin. Göreceksiniz, iki yıl içinde Tekirdağ'ı olduğu gibi değiştireceğiz. Buna inanıyorum. Tekirdağ bir cennet. Vatandaşı ile renkleri ile demografik yapısıyla güzel bir memleket. Ama hizmet, çalışacak dev kadrolar istiyor. 3 vekil bir milyona yetmiyor. 7 vekili bana verin, ben 7 vekille Ankara'da kamp kurayım. Ne olur bu konuda bize destek olun. Bu şansı bize tanıyın. Sonra Tekirdağ'ı nereye taşıyacağımızı görün’’ dedi.

 

"MİLLETVEKİLİ ADAYLIĞINDA SON SÖZ AK PARTİ GENEL MERKEZİ’NİN OLACAK"

 

Yüksel, seçim çalışmaları kapsamında milletvekillerinin Perşembe gününe kadar netleşeceğini ifade ederek;  Milletvekili adaylığında son söz AK Parti Genel Merkezi’n olacak.  "Siyasette aktif görev alacaklarla ilgili olarak istifa günü perşembe günü. Biz Allah izin verirse yarın Ankara'ya gidiyoruz. Perşembe ve cuma günü il başkanları toplantımız var" dedi.

 

Haber: Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10