D Grubu'nda lider kayıpsız

Tekirdağ 2.Amatör Küme D Grubu'nda 10'uncu hafta karşılaşmaları hafta sonunda oynandı. Haftaya lider durumda giren Kapaklı Başakşehir Koleji Gençlik ve Spor Kulübü evinde Küçükyoncalıspor

24.04.2018 16:48:00 0
D Grubu

LİDER BEŞ GOLLE KAZANDI

 

 

D Grubu’nda oynadığı dokuz karşılaşmayı da kazanarak haftaya lider durumda giren Kapaklı Başakşehir Koleji Gençlik ve Spor Kulübü evinde iki puanla Küçükyoncalıspor’u konuk etti. Kapaklı Sahası’nda oynanan karşılaşmaya etkili başlayan Kapaklı Başakşehir Koleji Gençlik ve Spor Kulübü ilerleyen bölümlere doğru bulduğu golle öne geçti. Zayıf rakibi karşısında tek kale bir futbol ortaya koyan Kapaklı Başakşehir Koleji Gençlik ve Spor Kulübü bulduğu gollerle moral buldu. Kalan dakikalarda kalesinde bir gol görmesine rağmen iki gol daha atan Kapaklı Başakşehir Koleji Gençlik ve Spor Kulübü karşılaşmadan da 5-1 galip ayrılmasını bildi. Kapaklı Başakşehir Koleji Gençlik ve Spor Kulübünü galibiyete taşıyan golleri Mert Torun(2), Tolga Şen, Ferhat Kuş ve Murat Yel kaydetti.

 

 

GOLLÜ KARŞILAŞMADA KAPAKLI KARTALSPOR GÜLDÜ

 

 

Haftaya ikinci sırada giren Kapaklı Kartalspor deplasmanda son sırada bulunan Güngörmezspor’a konuk oldu. Maça mutlak üç puan parolası ile başlayan Kapaklı Kartalspor maç boyunca üstünlüğünü sürdürdü. Gol sağanağı şeklinde geçen karşılaşmada rakip filelere 7 gol bırakan Kapaklı Kartalspor karşılaşmadan da 7-3 galip ayrıldı. Kapaklı Kartalspor bu galibiyet ile puanını 22 yaparak ikinci sıradaki yerini korurken, Güngörmezspor ise bir puanla son sırada kaldı.

 

 

KARAĞAÇSPOR’DAN ÖNEMLİ GALİBİYET

 

 

Haftanın en önemli karşılaşmasında Karaağaçspor ile KızılpınarUzayspor karşı karşıya geldi. Ligin ikinci sırasını ilgilendiren karşılaşma müthiş bir çekişmeye sahne oldu. Karaağaçspor karşılaşmanın ilerleyen bölümlerinde öne geçmesine üstünlüğünü koruyamadı. Karşılaşmanın kalan bölümlerinde rakibine göre daha az hata yapan Karaağaçspor karşılaşmadan da 3-2 galip ayrılarak önemli bir üç puanı da kazanmış oldu. Karağaçspor bu galibiyet ile puanını 21 yaparken, KızılpınarUzayspor ise 17 puanda kaldı.

 

 

FEVZİPAŞASPOR’DAN FARKLI GALİBİYET

 

 

Ligde orta sıralarda bulunan temsilcilerimizden Fevzipaşaspor ise bir diğer temsilcimiz Samsunlular Yaşardoğuspor’a konuk oldu. Rakibi karşısında maçın başından sonuna kadar etkili bir futbol ortaya koyan Fevzipaşaspor karşılaşmadan da 5-0 galip ayrıldı. Fevzipaşaspor bu galibiyet ile puanını 16 yaparak beşinci sırada yer alırken, ligdeki yedinci mağlubiyetini alan Samsunlular Yaşardoğuspor ise yedi puanla altıncı sırada kaldı.

 

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10