Doğanspor'un gençleri liderliğini sürdürdü

Tekirdağ U-17 Ligi C Grubu'nda haftaya lider durumda giren Çerkezköy Doğanspor U-17 Futbol Takımı deplasmanda Çorluspor U-17 Futbol Takımı'na konuk oldu. Rakibi karşısında kontrollü bir futbol ortay

24.04.2018 17:12:00 0
Doğanspor

Pazartesi günü saat 17.00’de Çorlu Belediyesi Şehir Stadyumunda oynanan karşılaşmaya her iki takımda galibiyet parolası ile çıktı. İlk dakikalarda rakibi karşısında özellikle kanatlardan etkili olan Çerkezköy DoğansporU-17 Futbol Takımı Hacı Duran Sert’in kaydettiği golle öne geçti. Gelen golle birlikte moral bulan Çerkezköy DoğansporU-17 Futbol Takımı karşısında ÇorlusporU-17 Futbol Takımı ilk devrenin ilerleyen bölümlerinde bir gol bularak skoru eşitledi. İlk devrenin kalan dakikalarında ise gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre karşılıklı kaydedilen gollerle 1-1 sonuçlandı.

 

 

 

LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRDÜ

 

 

 

Karşılaşmanın ikinci devresine iyi başlayan Çerkezköy DoğansporU-17 Futbol Takımı sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına aldı. Günün başarılı ismi Hacı Duran Sert şık bir vuruşla kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti. Maçta tekrar öne geçen Çerkezköy DoğansporU-17 Futbol Takımı kalan dakikalarda kontrollü futbolunu sürdürdü. ÇorlusporU-17 Futbol Takımı ise beraberlik için geliştirdiği ataklarda istediğini elde edemedi. Karşılaşmada Çerkezköy DoğansporU-17 Futbol Takımı’nın 2-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı. Çerkezköy DoğansporU-17 Futbol Takımı bu galibiyet ile puanını 10 yaparak liderliğini sürdürürken, ÇorlusporU-17 Futbol Takımı ise üç puanla son sıraya geriledi.

 

 

 

“HEDEF ŞAMPİYONLUK”

 

 

Karşılaşmanın ardından konuşan Çerkezköy DoğansporU-17 Futbol Takımı antrenörü İsmail İnan “ Bugün zorlu bir karşılaşmaya çıktık. Rakibimiz karşısında öne geçmemize rağmen üstünlüğümüzü koruyamadık. İkinci devre tek kale bir futbol ortaya koyarak haklı bir galibiyet almış olduk. Çok iyi bir takımız. Bu karşılaşmadan galibiyet ile ayrılan futbolcu kardeşlerimizi kutluyorum. Sezon sonuna kadar galibiyet serimizi sürdürüp şampiyonluk ipini göğüslemek istiyoruz. Hafta sonunda Çerkezköy derbisinde 1923 Gençlikspor ile önemli bir karşılaşmaya çıkacağız. Hedefimiz üç puan ” dedi.

 

 

Haber/Seyit SÜREN

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10