Çerkezköy 1 Mayıs'a ev sahipliği yapacak

Çerkezköy'de ilk kez 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü Türk- İş Konfederasyonuna bağlı sendikalar tarafından organize edilecek etkinlikle kutlanacak.

Çerkezköy 24.04.2018 18:08:00 0
Çerkezköy 1 Mayıs

 


Türk İş Tekirdağ İl Temsilciliği ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününün ilk kez Çerkezköy’de kutlanacağını kaydeden Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak “ Türk-İş Konfederasyonu tarafından geçtiğimiz yıl Çanakkale’de kutlanan 1 Mayısbu yıl da Hatay’da kutlanacak. Trakya Bölgesi’nde Türk-İş’e bağlı sendikalar olarak Teksif Sendikası, Türk Metal Sendikası Çerkezköy ve Çorlu Şubeleri, Belediye-İş Trakya Şubesi, Harp-İş Çorlu Şubesi, Koop-İş Trakya Şubesi, Tek-Gıda-İş Trakya Şubesi ve Petrol-İş Sendikası ile birlikte üyelerimiz ve aileleri ile birlikte Emek ve Dayanışma Günü’nü Çerkezköy Cumhuriyet Meydanı’nda kutlayacağız” diye konuştu.

 

 

“BAYRAM HAVASINDA KUTLAYACAĞIZ”

 

 

Koçak” Sendikalara bağlı 35 bin işçimiz 1 Mayıs’ı bayram havasında kutlayacak. Kutlamalar 11.00-14.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Programda basın açıklamaları yapılarak işçilerimizin sıkıntı ve taleplerini dile getireceğiz. Programda Türk Metal Sendikası üyelerinin oluşturduğu Dans Grubu ve Metalin Sesi Müzik Grubu sahne alacak. Ayrıca Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi Folklor ekibimizde gösteride bulunacak. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününü birlik ve beraberlik içinde bayram havasında kutlayacağız” dedi.

 

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10