Albayrak Şarköy'e çıkarma yaptı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Şarköy'deki çalışmaları incelemesinin ardından vatandaşlarla bir araya geldi.  Ziyaret ve incelemelerde Başkan Albayrak'a Şarköy Belediye BaÅ

Tekirdağ 26.04.2018 09:39:00 0
Albayrak Şarköy

İLK DURAĞI ULAMAN MAHALLESİ OLDU

 

Sabahın erken saatlerinde mesaisine başlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ilk önce Ulaman Mahallesi’ni ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Albayrak, Şarköy ve il genelinde sürdürdüğü çalışmalar hakkında mahalle sakinlerine bilgi verdi.

 

ALBAYRAK DAHA SONRA YAYAAĞAÇ MAHALLESİ'Nİ ZİYARET ETTİ

 

Başkan Albayrak daha sonra Yayaağaç Mahallesi'ni ziyaret etti. TESKİ'nin Terfi Merkezi'nde incelemelerde bulunan Başkan Albayrak, mahalle sakinlerine Yayaağaç Mahallesi'ndeki su sorununun tamamen ortadan kalktığını belirterek, çalışmalarının aralıksız olarak devam edeceğini ifade etti.

 

ŞARKÖY’DE ESNAF VE VATANDAŞLARLA DA BİR ARAYA GELDİ

 

Şarköy ilçe merkezini de ziyaret eden Başkan Albayrak, Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok ile bir araya gelerek ilçede sürdürülen çalışmaların son durumu hakkında değerlendirmelerde bulundu. Başkan Albayrak, Şarköy’de esnaf ve vatandaşlarla da bir araya geldi.

 

ÇALIŞMALARIN HIZ KESMEDEN DEVAM EDECEĞİNİ KAYDETTİ

 

Son olarak Mürefte ve Hoşköy Mahallelerini ziyaret ederek, her iki mahallede de vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Albayrak, kendilerine Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarını anlatarak çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini kaydetti.

 

Haber: Metin KARA


0282 726 91 91
0282 747 65 10