Öğrencilerin konseri büyüledi

Kapaklı Cumhuriyet İlkokulu 4. Sınıf öğrencilerinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında 'Türkülerle Türkiye' temalı Türk Halk Müziği Konseri  önceki akşam Çerkezk

Kapaklı 26.04.2018 09:46:00 0
Öğrencilerin konseri büyüledi

AYAKTA ALKIŞLANDILAR

 

Önceki akşam saat 20.00'da düzenlenen etkinliğine, Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant, Ak Parti İlçe Belediye Meclis Üyesi Akın Yılmaz,26. Dönem Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Aday adayı Ömer Karadeniz, CHP Kapaklı İlçe Yönetim kurulu üyesi Serdar Şuraz, Cumhuriyet İlkokul Müdürü İlkay Cabalar, okul müdürleri, öğretmenler ve veliler katıldı.

Koro şefliğini öğretmen Hatice Derebent ve 49 öğrenciden oluşan koro tarafından ilk olarak Aşık Veysel'e ve Sivas yöresine ait ‘Uzun İnce Bir Yoldayım’ isimli Türk Halk Müziği seslendirildi. Ardından, Atabarı, Çayeli'nden Öteye, Divane Aşık Gibi, Maçka Yolları Taşlı, Şeftali Ağaçları adlı birçok Türk Halk Müziği seslendirildi. Ay Yıldız kostümünün tercih edildiği ve sunuculuğunu Belçim Bağcı'nın yaptığı konser seyirciler tarafından ayakta coşkuyla alkışlandı.

 

“BÜYÜK İŞLER BAŞARMAK İÇİN  ADIMLARLA YÜRÜYORLAR”

 

Türk Halk Müziği konserinde konuşma Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer öğrencilere teşekkür etti. Yüzer “ Benim son zamanlarda izlediğim pek çok profesyonel konserlerden çok daha güzeldi.  Yüzleri güzel gözleri ufuklardan parlak çocuklarımıza tüm Kapaklı halkı adına teşekkür ediyorum. Hepinizin alnından ve gözlerinden öpüyorum. Sizlerle gurur duyuyorum. Tabi ki sizleri yetiştiren öğretmenleri anmadan olmaz. Hele ki hiç pes etmeyen Koro Şefiniz Hatice Hocamı unutmamak lazım. Ona teşekkür ediyorum. Kıymetli velilerimiz sizlerde yavrularımızla gurur duyabilirsiniz. Şimdiden büyük işler başarmak için emin ve büyük adımlarla yürüyorlar. Sizlerle gurur duyuyoruz" dedi. Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer yaptığı konuşmasının ardından Koro Şefi Öğretmen Hatice Derebent'e çiçek takdim etti. Koroda yer alan öğrencileri ve koraya katkı sağlayan öğretmenleri tebrik etti.

 

Haber/ Seyit SÜREN

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10