Mafya hesaplaşması kanlı bitti

2010 yılında dönemin Kapaklı Belediye Başkan Vekili Ayhan Arslan'ı pompalı tüfekle yaraladığı iddiası ile bir süre cezaevine kalan, sonrasında da değişik suçlardan defalarca cezaevine girip çÄ?

Çerkezköy 26.04.2018 13:47:00 0
Mafya hesaplaşması kanlı bitti

Dün saat 13.30 sıralarında yaşanan olayda Cüneyt Enez ile arkadaşı F.K araca yakıt almak için Kapaklı Çerkezköy yolu üzerinde bulunan akaryakıt istasyonuna geldi. O sırada 34 PG 9315 plakalı aracın yanına gelen bir otomobil içerisinde bulunan Samet G. dört saniye içinde Enez’in üzerine şarjörü boşalttı. Saldırı anı güvenlik kameralarına an be an yansırken, benzinlikteki çalışanlar neye uğradıklarını şaşırdı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Özel İrmet Hastanesi’ne kaldırılan Enez, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yapılan ilk incelemede hayatının kaybeden Cüneyt Enez’in vücudunda 9 tane kurşun yarası olduğu tespit edildi.

 

 

SANİYE SANİYE YANSIDI

 

 

Akaryakıt istasyonundaki saldırı anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde yakıt almak için otomobille istasyona giren Cüneyt Enez'in yanına yaklaşan başka bir araçtan ateş açıldığı, aracın daha sonra olay yerinden kaçtığı görülüyor. Görüntülere saldırganın 4 saniyede 9 kurşun sıktığı kez ateş açtığı yansıyor.

 

 

SALDIRGAN TESLİM OLDU

 

 

Olay yerinden araçla kaçan Samet G., Kapaklı Jandarma Komutanlığı’na giderek teslim olurken, Samet G.'nin kullandığı silah ise olay yerinden 300 metre ileride polis tarafından bulundu. Enez geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından ‘Sahibi aranıyor’ diye yazarak paylaştığı mermi fotoğrafı ise dikkat çekti.

 

 

TUTUKLANMIŞTI

 

 

2010 yılında Kapaklı Belediye Başkan Vekili Ayhan Arslan’ı pompalı tüfekle yaraladığı gerekçesi ile tutuklanarak cezaevine konulan Cüneyt Enez, 2014 yılında da çek-senet dolandırıcılığı iddiasıyla cezaevine girmiş ve bir süre sonra tahliye olmuştu. 2016 yılı ocak ayında Çorlu trafik ekiplerinin yaptığı trafik uygulamasında dur ihtarına uymayıp terfik polisi Hüseyin Bıyıkoğlu’nun üzerine araç sürdüğü, Kapaklı’da bir iş adamını tehdit ettiği ve evrakta sahtecilik yaptığı iddiasıyla aranan ve yakalanarak tutuklanan Enez, geçtiğimiz yıl kasım ayında da Mehmet Karaçoban’a yapılan silahlı saldırının ve Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın kızı ve damadının işlettiği restoranın kurşunlanması olayının azmettiricisi olduğunu iddiası ile tutuklanmıştı.

 

 

AĞIR İTHAMLARDA BULUNMUŞTU

 

 

Geçtiğimiz aylarda cezaevinden tahliye edilen Enez, 16 Nisan tarihinde kendi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada ise müteahhitlere saldırı olaylarının azmettiricisinin Kapaklı’nın eski FETÖ’cü Emniyet Müdürü Mehmet Ali Barın ile ilişkisi olduğu iddia edilen Kapaklılı müteahhit Birsen.G. olduğunu iddia etmişti. Enez, açıklamasında Fetö’cüler ile onun Çerkezköy ve Kapaklı’daki uzantılarına ağır ithamlarda bulunmuştu.

 

 

MESAJ KİME?

 

 

Öte yandan Enez, Kapaklılı müteahhit Birsen.G’nin kardeşi Samet G. tarafından silahlı saldırı sonucu öldürülürken, bugün Fetö’cü Eski Emniyet Müdürü Mehmet Ali Barın ve onu sakladığı gerekçesi ile hakkında soruşturma açılan müteahhit Birsen.G.’nin ilk duruşmaya çıkacak olması ise “Kurşunlar Enez’e, mesaj kime” sorusunu akıllara getirdi.

Haber: Şaban KARDEŞ-Faik Onur KAYA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10