Ceylan muhtarlarla bir araya geldi

İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü'nün genelgesi gereğince, Saray'da yapılan Muhtarlar Toplantısı''nda konuşan Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Saray'da ya

Saray 27.04.2018 13:43:00 0
Ceylan muhtarlarla bir araya geldi

 

İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü’nün genelgesi gereğince, Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan başkanlığında geçtiğimiz mart ayında Marmaraereğlisi’nde yapılan  “Muhtarlarla Toplantısı” bu ay Saray’da yapıldı.

 

KURUM MÜDÜRLERİ DE KATILDI

 

Toplantıya, Saray Kaymakamı Mehmet Yüzer,  İlçe Jandarma Komutanı Emrah Kaya, İlçe Emniyet Müdürü Yaşar Terzioğlu, İl Mahalli İdareler Müdürü Aysel Erkmen, İlçe Yazı işleri Müdürü Şükran Feride Kaya, kurum müdürleri ve muhtarlar katıldı.

 

 

"BİRLİKTE ÇÖZÜM ÜRETMEYE ÇALIŞIYORUZ"

 

 

Muhtarlarla her ay bir ilçede toplantı yapıldığını kaydeden Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan; ‘’Bu toplantılar sayesinde hem ilçelerde görevli muhtarlarımızla tanışıyoruz hem de sıkıntılarınızı ve sorunlarınızı bizzat dinleyerek sizlerin görüşlerinizi alıyor, birlikte çözüm üretmeye çalışıyoruz’’ dedi.

 

 

"EMNİYET VE JANDARMA İLE İRTİBAT KURMANIZI İSTİYORUZ"

 

 

Saray’da yaz sezonunun gelmesiyle günü birlik tatilciler ve yazlıkçılar nedeniyle nüfusta ciddi bir artış ve hareketlilik olduğunu ifade eden Ceylan; ‘’Sizlerin hırsızlık ve asayiş olaylarına karşı duyarlı olmanızı, emniyet ve jandarma ile irtibat kurmanızı istiyoruz. Toplantımıza katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

MUHTARLAR MAHALLELERİN SIKINTILARINI ANLATTI

 

 

Vali Ceylan’ın konuşmasının ardından, muhtarlar söz alarak mahallelerin sıkıntılarını, ihtiyaçlarını ve taleplerini Vali Ceylan’a ve yetkililere ilettiler.

 

 

Haber: Metin KARA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10