Belediye çalışanlarına veda etti

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, 24 Haziran 2018 pazar günü yapılacak olan milletvekilliği genel seçiminde aday olabilmek için görevinden istifa etmesinin ardından Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç'ı z

Çorlu 29.04.2018 13:56:00 0
Belediye çalışanlarına veda etti

‘’HÜZÜNLÜ VE SEVİNÇLİ GÜNLERDE MÜCADELE ETTİK’’

 

Belediye binasında ve dışarıdaki belediye hizmet birimlerinde bulunan personeli tek tek ziyaret ederek vedalaşan Başkan Baysan, ‘’Görev süresi boyunca önemli başarılara birlikte imza attık. Hep birlikte hüzünlü ve sevinçli günlerde mücadele ettik’’ dedi.

 

 

‘’YÜCE TÜRK MİLLETİNE HİZMET ETME ŞEREFİNE ULAŞACAĞIM’’

 

Başkan Baysan "El ele gönül gönüle vererek Çorlumuz için hep birlikte hizmet ettik. Sizlerle çalışmaktan her zaman mutluluk duydum. Sizlerle uyumlu bir çalışma dönemini geride bırakıyoruz. Emekleriniz ve hizmetleriniz için teşekkür ederim. Umarım bundan sonraki süreçte de başarılı çalışmalarınız ile Çorlumuza değer katmaya devam edersiniz. Yerelde birlikte gerçekleştirdiğimiz hizmetlerimizin ardından ben ülkem içinde mücadeleye devam edeceğim. 4 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak olan Milletvekilliği Genel Seçiminde milletvekili olabilmek için aday adaylığımı açıkladım. İnşallah desteklerinizle birlikte bu göreve seçilerek yüce Türk milletine hizmet etme şerefine ulaşacağım’’ dedi.

 

Haber: Metin KARA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10