Albayrak yürütülen çalışmaları inceledi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa'daki Barbaros ve Yeniköy ile Şarköy'e bağlı Uçmakdere, Gaziköy ve Hoşköy mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek B

Tekirdağ 29.04.2018 14:46:00 0
Albayrak yürütülen çalışmaları inceledi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Albayrak ilk olarak Süleymanpaşa’daki Barbaros Mahallesi'ni ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Başkan Albayrak Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Barbaros Mahallesi'nde devam eden çalışmaları da inceleyen Başkan Albayrak, görevli personelden çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı. Barbaros Mahallesi'nin ardından Süleymanpaşa’daki Yeniköy Mahallesi'ni ziyaret eden Başkan Albayrak, burada esnafları ziyaret etti.

 

 

UÇMAKDERE MAHALLESİ ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEMLERDE CAZİBE MERKEZİ HALİNE GELECEK

 

Daha sonra Uçmakdere Mahallesi'ni ziyaret eden Başkan Albayrak, burada vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların öneri ve taleplerini de dinleyen Başkan Albayrak devam eden çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanacağı bilgisini vererek kırsal turizmi kalkındırmaya yönelik yaptıkları çalışmalarla Uçmakdere Mahallesi'nin önümüzdeki dönemlerde cazibe merkezi haline geleceğini söyledi.  Uçmakdere Mahallesi'nin ardından Gaziköy Mahallesini ziyaret eden Başkan Albayrak, burada da vatandaşlarla bir araya gelerek onlarla sohbet etti ve talep ve önerilerini dinledi.

 

 

750 METRELİK SAHİL YOLU DOLGU ALANI ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

 

Başkan Albayrak son olarak Hoşköy Mahallesi'ni de ziyaret ederek, Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen 750 metrelik sahil yolu dolgu alanı çalışmalarını inceledi. 220 metrelik bölümü tamamlanan sahil yolu dolgu alanı çalışmaları hakkında görevli personelden bilgi alan Başkan Albayrak, çalışmaların hızlandırılması talimatını verdi.

 

Haber: Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10