İntihar mı ? İnfaz mı ?

Çerkezköy Tepe Emlak Konutlarında daha öncede bir cesedin bulunduğu alanda önceki gün bir erkek cesedinin bulunmuş olması akıllara intihar mı ? infaz mı ? sorusunu akıllara getirdi. İddiaya göre ormanlık al

29.04.2018 17:13:00 0
İntihar mı ? İnfaz mı ?

Olay önceki gün Cumhuriyet Mahallesi Tepe Emlak Konutlarında bulanan ormanlık alanda meydana geldi. Ormanlık alanda bulunan vatandaşlar yerde yatmakta olan bir kişi olduğunu görüp polis ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler cesedin çevreni güvenlik şeridi ile kapatırken, sağlık ekipleri cesette yaptıkları incelemede şahsın hayatını kaybettiğini belirledi.

AİLESİ TEŞHİS ETTİ

Bir haftalık olduğu iddia edilen cesedin üzerinden yapılan aramada herhangi bir kimlik çıkmazken, olayı genişleten ekipler yaptıkları araştırma neticesinde cesedi bulunan şahsın ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğu 2006 yılında Çerkezköy’de karıştığı gasp olay sonrası tutuklanarak cezaevine konan ve 10 yıla aşkın süre cezaevinde kaldıktan sonra tahliye olan Timur Tezeker’e ait olduğu belirlendi.  Olay yerine gelen Cumhuriyet savcısı Güray Ateş’in ilk incelemesinin ardından ailesi tarafından teşhis edilen ceset Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Güvenlik güçleri başından vurulmuş halde bulunan şahsın ölüm nedeninin intihar mı ? infaz mı ? olduğunu araştırıyor.

Haber/Şaban KARDEŞ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10