As ve yönetiminden Kaymakam Abban'a ziyaret

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As ve yönetim kurulu üyeleri Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban'a ziyaret gerçekleştirdi.

Çerkezköy 30.04.2018 15:47:00 0
As ve yönetiminden Kaymakam Abban

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, yönetim kurulu üyeleri Cemal Buzkuş, Fikret Güven, Hakan Fıçıcı, Hüsamettin Keskin saat 10.00’da Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban’ı makamında ziyaret ederek esnafın sorunlarını paylaşıp çözümü konusunda bilgi alışverişinde bulundu. Ziyarette şoför esnafının sıkıntılarını anlatan Mustafa As  “Özellikle son dönemlerde Çerkezköy’de korsan araçlarla ilgili sıkıntılarımız bulunuyor. Araç fazla olduğu için denetimlerin hızlı bir şekilde artırılmasını istiyoruz. Son dönemlerde TIR garajı ve tepe yoluyla ilgili şoför esnafımızın sıkıntıları bulunuyor. Özelikle Çerkezköy’de ulaşımla ilgili büyük sıkıntılarımız var. Okul taşımacılığı yapan öğrenci servislerimizin sizlerden bir talebi var. Sizlerden öğrenci servislerinin saatlerinin okullar açılmadan önce düzenlenmesini talep ediyorlar” dedi.

 

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

 

Ziyaretten dolayı Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban esnafın sorunlarının çözümü noktasında gerekli çalışmaların yapılacağı sözünü verdi.

 

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10