Ergene Velimeşespor uzatmalarda teslim oldu

Tff 3.Lig 2.Grupta son haftalarda kötü sonuçlar almasına rağmen bu yıl ligde kalan Ergene Velişemespor hafta sonunda Çorlu'da Ankara Demirspor'u konuk etti. Rakibi karşısında iyi bir oyun ortaya koymasına

Ergene 30.04.2018 15:50:00 0
Ergene Velimeşespor uzatmalarda teslim oldu

İLK DEVREDEN İKİ GOL ÇIKTI

 

Pazar günü Çorlu General Basri Saran Stadyumu'nda oynanan karşılaşmaya her iki takımda üç puan parolası ile başladı. Organize atak geliştiren konuk ekip Ankara Demirspor karşılaşmanın 9’uncu dakikasında Çınar Tarhan’ın ayağından bulduğu golle öne geçti. Gelen golün şokunu üzerinden çabuk atan Ergene Velimeşespor karşılaşmanın 30’uncu dakikasında Semih Kahraman’ın golüyle beraberliği yakaladı. İki takımında açık bir futbol ortaya koyduğu karşılaşmada her iki kalede de etkili hücumlar geliştirdi. Karşılamanın ilk devresi de karşılıklı kaydedilen gollerle 1-1 sonuçlandı.

 

 

UZATMALARDA YIKILDI

 

 

Karşılaşmanın ikinci devresinde Ergene Velimeşespor’a nazaran daha atak bir futbol ortaya koyan konuk ekip Ankara Demirsopr 52’inci dakikada Sebahattin Usta ile sonuca giderek karşılaşmada tekrar öne geçti. Rakibi karşısında iki kez mağlup duruma düşmesine rağmen toparlanan Ergene Velimeşespor karşılaşmanın 78’inci dakikasında Semih Kahraman ile tekrar beraberliği yakaladı. Karşılaşmanın uzatma dakikalarında sahneye çıkan Sebahattin Usta topu ağlara göndererek kendisinin ikinci takımının da üçüncü golünü kaydetti. Karşılaşmada konuk ekip Ankara Demirspor’un 3-2’lik üstünlüğü ile tamamlandı.

 

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10