1 Mayıs'ta konserli kutlama

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü  tüm Türkiye'de olduğu gibi Tekirdağ'da da coşkuyla kutlandı. DİSK GENEL İŞ Sendikası Temsilcileri tarafından Süleymanpaşa'da  düzenlenen y?

Tekirdağ 1.05.2018 18:29:00 0
1 Mayıs

DİSK GENEL İŞ Sendikası Temsilcileri tarafından 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kapsamında dün Süleymanpaşa’da yürüyüş düzenlendi. Köprübaşı mevkiinde toplanan işçiler, sendika üyeleri, siyasi parti temsilcileri sahil dolgu sahaya kadar ellerinde afiş ve pankartlarla yürüdü.

ÇOK SAYIDA İŞÇİ KATILDI

Düzenlenen yürüyüşe Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ İl Başkanı Recep Ökten, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda işçi katıldı.

İŞÇİLER TALEPLERİNİ HAYKIRDILAR

Tekira AVM önünde başlayan ve sahil dolgu alanına kadar süren yürüyüşte, coşku hiç azalmazken işçiler taleplerini haykırdılar. 

İŞÇİLER 1 MAYIS'I GÖNÜLLERİNCE EĞLENEREK KUTLADI

Yürüyüş sonrası vatandaşlar, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla düzenlenen Suavi konseri için alanı doldurdu. 1 Mayıs kutlamaları için Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü'nün geniş güvenlik önlemleri aldığı kutlamalarda sendika temsilcilerinin konuşmalarının ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen konser etkinliğinde ünlü şarkıcı Suavi konser verdi. Sahile yürüyerek gelen İşçiler konserde 1 Mayıs'ı gönüllerince eğlenerek kutladı.

Haber: Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10