Zengin, ilçedeki kültürel faaliyetleri anlattı

3-4 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek olan TUBİTAK Bilim Fuarı çalışmaları kapsamında Pakize Narin Anadolu Lisesi öğrencileri, Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ümit Zengin ile

Çerkezköy 1.05.2018 18:39:00 0
Zengin, ilçedeki kültürel faaliyetleri anlattı

TUBİTAK BİLİM FUARI 3-4 MAYIS’TA

Pakize Narin Anadolu Lisesi Psikolojik Danışman ve Rehberlik Öğretmeni Mehmet Metin, 3-4 Mayıs tarihlerinde Pakize Narin Anadolu Lisesi’nde TUBİTAK Bilim Fuarı olduğunu ifade ederek; “Fuar hazırlıkları kapsamında ‘İmkanımızla Teknoloji Kullanımı’ konulu bir anket çalışması gerçekleştiriyoruz. Bu çerçevede sizinle de kentimizde Çerkezköy Belediyesi tarafından gerçekleştirilen sportif, sosyal ve sanatsal aktiviteler hakkında öğrencilerimiz ile birlikte röportaj yapmak istedik” dedi.

‘’7’DEN 70’E TÜM VATANDAŞLARIMIZA ULAŞMAYA GAYRET EDİYORUZ’’

Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ümit Zengin de, ilçede özellikle Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ile birlikte kültürel faaliyetlere ağırlık verildiğini kaydederek; “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı, 30 Ağustos Zafer Bayramı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı gibi milli bayramlarımızı festival havasında coşkuyla kutlamaya başladık. Her yıl düzenlediğimiz Yaz Spor Okulları’nda çocuklarımıza onlarca branşta kurs verdik. Mahalle evlerimizde açtığımız kurslarla kadınlarımızın sosyal yaşama dahil olmalarını sağladık. Tiyatro oyunları, konserler ve daha birçok etkinlikle vatandaşlarımızla sık sık bir araya geliyoruz. Kültür gezilerimizle vatandaşlarımızı İstanbul ve Edirne’deki tarihi camilerimize ve şehitler diyarı Çanakkale’ye götürüyoruz. Çerkezköy Belediyesi olarak düzenlediğimiz etkinliklerle 7’den 70’e tüm vatandaşlarımıza ulaşmaya gayret ediyoruz” dedi.    

HER ETKİNLİK ÇEŞİTLİ YOLLARLA VATANDAŞLARA DUYURULUYOR

 Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü olarak her etkinliğin başlangıç tarihinden önce çeşitli yollarla vatandaşlara duyurusunun yapıldığını kaydeden Zengin, Pakize Narin Anadolu Lisesi Psikolojik Danışman ve Rehberlik Öğretmeni Mehmet Metin ile 11’inci Sınıf Öğrencileri Sefa Köse, Mihriban Bingöl ve Buse Demiralay’a röportaj için teşekkür etti.

Haber: Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10