Başkanlar kurulu toplantısına katıldılar

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Antalya'nın Kemer ilçesinde düzenlenen Türkiye Sakatlar Derneği Başkanlar Kurulu Toplantısı'na katıldı.

Çerkezköy 1.05.2018 20:59:00 0
Başkanlar kurulu toplantısına katıldılar

61 ŞUBE KATILDI

Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Başkanlar Kurulu Toplantısı önceki gün Kemer'de bir otelde düzenlendi. Toplantıya TSD Genel Başkanı Şükrü Boyraz, Başkan Yardımcısı Turan Hançerli, Türkiye Engelliler Konfederasyonu Başkanı Turhan İçli ve 61 şube başkanı katıldı. Toplantıda sakatların ve engellilerin Türkiye'deki sorunları, bu sorunlara çözüm arayışları, TBMM'de söz sahibi olma gibi konular tartışıldı

FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNULDU

25-29 Nisan tarihlerinde Antalya’nın Kemer ilçesinde düzenlenen Başkanlar Genel Kurul toplantısına Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi olarak katıldıklarını kaydeden Dernek Başkanı Hayrettin Çetinkaya “ 63 tane şubemizle birlikte şubelerimizin neler yaptığı konusunda fikir alışverişinde bulunuldu. Engelli arkadaşlarımızın rahat ve huzurlu hayat geçirmelerini sağlayacak projeler hakkında fikir alışverişi yapıldı. Bizde Çerkezköy şubesi olarak yaptığımız projeleri şubelerimizle paylaştık. Engelsiz yaşam evimizin örnek olması bizi mutlu etti. Toplantıda Genel merkezimiz başarılı şubelere ödüller verdi. Bizde Çerkezköy şubesi olarak tüzüğüne uygun yararlı projeler yapan an başarılı çalışan dernek olarak başarı plaketine layık gördüler. Bizlere bu güzel plaketi uygun gören Başkanımız ve yönetimine teşekkür ediyoruz. Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi olarak Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban ve Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay’ın destekleriyle  engelli arkadaşlarımız için daha güzel işler yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Haber/Hilal ÇARIKÇI

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10