Sosyal medyadan canlı yayın yapıp, intihar etti

Çerkezköy Gaziosmanpaşa Mahallesinde iddialara göre bir süre eşinden ayrılan 32 yaşındaki Armağan Kuru, sosyal paylaşım sitesindeki hesabından yaptığı canlı yayında kendisini iple asarak intihar etti.

Çerkezköy 1.05.2018 23:07:00 0
Sosyal medyadan canlı yayın yapıp, intihar etti

Olay önceki akşam Gazi Osman Paşa Mahallesi Gülmenler Sokak üzerinde bulunan apartmanda meydana geldi. İddialara göre eşinden kısa bir süre önce ayrılan bir çocuk babası Armağan Kuru, öğlen saatlerinde işyerinden çocuğu ile görüşeceğini söyleyerek izin aldı. İddialara göre bir arkadaşının dükkanına giden Kuru kablo alarak evine gitti. Bunalıma girdiği öğrenilen kuru oturduğu dairede doğalgaz borusuna ip bağladı. Bu anları cep telefonu kamerasıyla çeken Kuru, ardından

sosyal paylaşım sitesi facebook hesabından canlı yayın yapmaya başladı. Ölüm anını saniye saniye yüzlerce arkadaşına izleten Kuru helallik isteyerek ipi boynuna geçirerek kendini astı.


ADLİ TIP KURUMUNA GÖNDERİLDİ
 

Kuru’nun kan donduran görüntülerini fark eden aynı mahalleden arkadaşı apartmanın yöneticisinden aldığı anahtar ile eve girdiğinde genç adamın doğalgaz borusuna asılı cansız cesediyle karşılaştı. İhbar üzerine gelen polis ekipleri ve sağlık görevlileri yaptıkları ilk incelemede Kuru’nun hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yerine gelen Cumhuriyet savcısı Güray Ateş’in ilk incelemesinin ardından Kuru’nun cesedi otopsi işlemleri için İstanbul Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi. Öte yandan polis bir çocuk babası Kuru’nun telefonuna el koyarken, arkadaşlarının intihar görüntülerini canlı yayından izleyen arkadaşları ise olayın şokunu uzun süre üzerinden atamadılar.


KATİLLERİM EN SEVDİĞİM İNSANLAR
 

Kuru’nun bu görüntülerinin arkadaşları tarafından sosyal medyadan kaldırıldığı iddia edilirken, Kuru'nun intiharından önce sosyal medya hesabından, "İçim insan mezarlığı en çok da ben ölmüşüm kuklacı. Adım başı mezar taşım var. Katillerim en sevdiğim insanlar" ve "Her şeyin bir bedeli var!!! Yaptıklarınız da yapamadıklarınız da" şeklinde paylaşımlar yaptığı görüldü.


Haber/Faik Onur KAYA-Şaban KARDEŞ
 


0282 726 91 91
0282 747 65 10