Mevlana Ortaokulu Türkiye 9'uncusu oldu

Tekirdağ İl şampiyonu olduktan sonra bölge şampiyonasını ikinci tamamlayarak Türkiye finallerine katılan Mevlana Ortaokulu Masa Tenisi takımı 27-29 Nisan tarihlerinde Adıyaman'da 81 ilden 82 takımın katı

Çerkezköy 2.05.2018 14:57:00 0
Mevlana Ortaokulu Türkiye 9

İL BİRİNCİSİ OLDU
 

Tekirdağ’da yapılan il müsabakalarında birinci olan Mevlana Ortaokulu Masa Tenisi Takımı Bursa’da yapılan okullar arası Masa Tenisi Yıldızlar grup müsabakalarında özel okullarından arasından sıyrılarak bölge ikincisi oldu. 27-29 Nisan tarihilerinde Adıyaman’da gerçekleştirilen Türkiye finallerine katılan Mevlana Ortaokulu Masa Tenisi takımı büyük başarı elde etti. Gurubunda Yalova, Kahramanmaraş ve Zonguldak takımlarının yer aldığı gruptan üçüncü olarak çıkan Mevlana Ortaokulu Masa Tenisi Takımı turnuvayı Türkiye 9’uncusu olarak tamamladı.

 

BÜYÜK BAŞARI ELDE ETTİK
 

Öğrencilerinin yakaladığı başarıdan dolayı duyduğu mutluluğu dile getiren Mevlana Ortaokulu Müdürü Serdar İş “ Tekirdağ il birincisi olduktan sonra Bursa’da düzenlenen turnuvada bölge ikincisi olarak Adıyaman’daki Türkiye finallerine katıldık. Öğrencilerimiz grup maçlarında çok iyi bir performans sergiledi. Final müsabakalarında Zonguldak takımına 2-0 öne geçtiğimiz maçı büyük bir şansızlıkla 3-2 kaybettik. Bu maçı kazansaydık Türkiye’nin ilk dört takımı arasına adımızı yazdıracaktık. Öğrencilerimiz bu turnuvada büyük bir tecrübe elde ettiler. Gelecek yıl başarımızın üstüne koyarak Türkiye şampiyonluğunu hedefliyoruz. Ben bu başarıda emeği olan öğrencilerimizi ev Beden Eğitim öğretmenimiz Timur Özçelikman’a teşekkür ediyorum” dedi.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10