4. geleneksel mevlit etkinliği yapıldı

Çerkezköy Gazi Mustafa Kemal Paşa gençlerinin 4 yıl önce kurduğu Köşem Birliği adındaki birlik kurulduğu yıldan bu yana geleneksel hale getirdiği mevlit etkinliğinin bu yıl dördüncüsünü ön

Çerkezköy 2.05.2018 17:40:00 0
4. geleneksel mevlit etkinliği yapıldı

MEVLİT ETKİNLİĞİMİZİ GELENEKSEL OLARAK HER YIL SÜRDÜRÜYORUZ

 

Köşem Birliği Başkanı Aykut Akar konu ile ilgili yaptığı açıklamada  bu yıl geleneksel mevlit etkinliğimizin 4’üncüsünü  her yıl olduğu gibi yine Hacı Fahri Zümbül Camii’nde gerçekleştirdik. Önceki gün  öğle namazı öncesi gerçekleştirdiğimiz mevlide halkımızın yoğun ilgi göstermesi bizleri çok mutlu etti. Hacı Fahri Zümbül Camii çevresindeki esnaflar ve gençlerimizle birlikte bir araya gelerek oluşturduğumuz Mevlit sonunda katılanlara etli pilav, ayran ve tulumba tatlısı ikramı yaptık”dedi.

 

MEVLİTİ TÜM ÖLMÜŞLERİMİZ VE ŞEHİTLERİMİZİN İÇİN OKUTTUK

 

Aykut Akar, “Bir Köşem Birliği’ni oluşturduğumuzda önce mahallemizde ne gibi bir etkinlik yapalım diye görüş alışverişinde bulunmuştuk ve çoğunluk her yıl geleneksel olarak ölmüşlerimiz için ve şehitlerimiz için mevlit okutulmasının çok daha iyi bir etkinlik olacağı gibi ayni zamanda sevabının da olacağı görüşü hakim olmasıyla birlikte bu yönde karar vermiştik.  Dört yıldır geleneksel olarak mevlit etkinliğimizi devam ettiriyoruz ve ettirtmeye de devam edeceğiz. Mevlit etkinliğimize katkı sağlayan esnaflarımıza hayırseverlerimize ve etkinliğimize katılan herkese teşekkür ediyor ve Allah razı olsun diyoruz” diye konuştu.


Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10