Süleymanpaşa Meclisi toplandı

Süleymanpaşa Belediye Meclisi  Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat başkanlığında dün saat 10.00'da Süleymanpaşa Belediyesi 100. Yıl Gençlik Merkezi'nde yapıldı. Toplantıda 2

Süleymanpaşa 2.05.2018 18:16:00 0
Süleymanpaşa Meclisi toplandı

PARTİ GRUPLARI 2 ÖNERGE VERDİ
 

Meclis gündemine geçilmeden önce, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Ak Parti ve İYİ Parti grupları tarafından verilen iki önerge ile ilgili açıklamada bulundu. Meclis gündeminde değerlendirilen en dikkat çekici konulardan biri de 2017 yılı kesin hesap cetvelinin oylanması oldu. Cetvel madde madde oylanırken, aralarda Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ve Belediye Başkan Yardımcısı Hulusi Özocak bilgilendirmelerde bulundu.

 

KOMİSYONLARDAN GELEN VE GÜNDEM DIŞI EVRAKLAR GÖRÜŞÜLDÜ
 

İki gündem maddesinin oylanmasının ardından İmar ve Bayındırlık Komisyonundan gelen 15, Plan ve Bütçe Komisyonundan gelen 1, Çevre, Sağlık ve Diğer İşler Komisyonundan gelen 2 ve Kültür Komisyonundan gelen 1 evrak meclis üyelerinin değerlendirmesine sunuldu. Komisyonlardan gelen evrakların dışında müdürlüklerden gelen gündem dışı 16 evrak da görüşülerek karara bağlandı.


YOL ÇALIŞMALARINDA SON 96 BİN METREKARE
 

Meclis toplantısının sonunda  açıklamada bulunan Başkan Eşkinat, yol çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini, Zafer ve Gündoğdu Mahallelerinin kısa süre içinde bitirileceğini, diğer yandan oluşturulan ekiplerin de yol tamir çalışmalarına başladığını belirtti. Eşkinat ayrıca, 96 bin metrekarelik kalan yol çalışmalarının 60-65 gün içerisinde tamamlanarak şehir içinde kalan 14 mahallenin yollarının bitirileceğini ifade etti.

 

BİR SONRAKİ MECLİS TOPLANTISI 6 HAZİRAN’DA
 

Öte yandan bir sonraki meclis toplantısının 6 Haziran Çarşamba günü saat 10.00’da 100. Yıl Gençlik Merkezi’nde yapılacağı belirtildi.


Haber: Metin KARA
 


0282 726 91 91
0282 747 65 10