Kursiyerlerin el emeği göz nuru işleri sergiye çıktı

Malkara Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından 2017 – 2018 öğretim yılında düzenlenen  "Giyim Teknolojisi, El Sanatları, Makina Nakışı, Ahşap Boyama" kursların yılsonu sergi

Malkara 3.05.2018 15:24:00 0
Kursiyerlerin el emeği göz nuru işleri sergiye çıktı

TOPLAMDA 4 BİN 239 VATANDAŞIMIZA ÇEŞİTLİ KURSLARDA EĞİTİM VERDİK

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla gerçekleştirilen sergi açılış töreninde açılış konuşmasını Malkara Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Sevdican Doğan, yaptı. Doğan; ‘’Halk Eğitim Merkezince 2017 – 2018 Eğitim yılında 26 adet okuma yazma kursunda 311 kursiyere eğitim verdik. Ayrıca, 141 genel ve mesleki kurslarımızda 3 bin 928 kursiyerimize eğitim sağladık. Toplamda 4 bin 239 vatandaşımıza çeşitli kurslarda eğitim verdik. Her düzeydeki, her yaştaki, her yöredeki insanımızın katılacağı en az bir Halk Eğitim faaliyeti mutlaka vardır” dedi.


BÜTÜN VATANDAŞLARIMIZA HİZMET SUNUYOR
 

Malkara Kaymakamı Erkan Karahan da; “Halk Eğitim Merkezi kurslarında el emeği ve göz nuru ile yapılan ürünlerden oluşan yılsonu sergimizi açmak üzere her yıl olduğu gibi yine bir araya geldik. Milli Eğitim Bakanlığımız İlçe Milli Eğitim Müdürlükleriyle örgün eğitimin yanında yaygın eğitimle bütün vatandaşlarımıza hizmet sunuyor” dedi.


KURDELE KESİMİ YAPILDI
 

Kaymakam Erkan Karahan ile Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve Ak Parti İlçe Başkanı Gökhan Şentürk tarafından açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Şair Nev’i İlkokulu öğrencilerinin halk oyunları gösterisi sergilerdiler. Sergide kurs öğretmenleri; Ayfer Altay (Dikiş – Nakış), Neşe Akyol (Biçki – Dikiş), Gülseren Çömez (Dikiş – Nakış), Sibel Yıldız (El Sanatları) ve Tunay Mergen (Aşçılık) ile öğrencilerinin yıl boyunca ortaya koydukları el emeği göz nuru birbirinden güzel eserleri dikkatle inceleyen davetliler, kurs öğretmenleri ile kursiyerleri tebrik etti.


Haber: Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10