Öğrencilere 'İnovasyon' eğitimi

Türk Tekstil Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde meslek lisesi öğrencilerine yönelik 'İnovasyon' konferansı gerçekleştirildi.

Çerkezköy 3.05.2018 15:46:00 0
Öğrencilere

“ZORUNLU HALE GETİRİLDİ”
 

Dün saat 14.30’da Türk Tekstil Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi konferans salonunda gerçekleştirilen konferansa öğretmenler ve Çerkezköy’deki meslek lisesi öğrencileri katıldı. Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Türk Tekstil Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Murat Kıroğlu “ Sevgili öğrencilerimiz konferansı sizler için düzenledik. İlçemizde 11 ARGE merkezi var. Sene başında yöneticilerimiz ve öğretmenlerle birlikte il bazlı bir toplantı gerçekleştirdik. Arge merkezlerinin okullarımıza yardımcı olacağı konusunda karşılıklı fikir alışverişinde bulunmuştuk. Buna paralel olarak meslek lisesi öğrencilerine inovasyon zorunlu hale getirildi. Bu konferansın size faydalı olacağını düşünüyoruz. Burada aldığınız bilgilerle ileride güzel işler yapacaksınız” dedi.


KONFERANS VERDİLER
 

Kıroğlu’nun konuşmasının ardından konferansta MCS FactoryDigitalization Genel Müdürü  Adem Kayar ‘Endüstri 4.0’, Yünsa Apre Müdürü Koray Karakaş ‘Tekstilde İnovasyon’, Oto BSH Teknik Ürün yönetiminden Fatma Aytuna ‘ İnovasyon yönetimi’, SchootOrim Cam İnsan Kaynakları Müdürü Özlem Sular ‘Kariyer Planlama’ konusunda öğrencilere konferans verdiler.


Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10