ÇBSK liderliğini sürdürdü

Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK) Basketbol takımı, Kütahya Belediye karşısında uzatma dakikaları sonunda aldığı galibiyet ile liderliğini sürdürdü.

Çorlu 3.05.2018 16:13:00 0
ÇBSK liderliğini sürdürdü

İLK DEVREYİ ÖNDE TAMAMLADI
 

Çorlu Belediyesi Kapalı Spor Salonunda önceki gün oynanan karşılaşmaya ev sahibi ekip Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK) etkili başladı. Hızlı hücumlarla sayılar bulan Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK)’ya karşı konuk ekip Kütahya Belediyesi üç sayılık basketlerle cevap verdi. Karşılaşmanın ilk periyodu 21-21 beraberlikle sonuçlanırken, ikinci periyotta rakibine göre hücumda daha etkili bir oyun ortaya koyan Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK) bu periyotta 19 sayı bularak karşılaşmanın ilk devresini 40-35 önde tamamladı.


UZATMALARDA KAZANDI
 

İlk devreyi beş sayılık avantajla önde tamamlayan Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK) üçüncü periyotta rakibine göre sık sık hatalar yaptı. Konuk ekip Kütahya Belediyesi hızlı hücumlarla sayılar bularak farkı indirdi. Bu periyotta Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK) potasında 20 sayı yerken, rakip potaya ise 16 sayı kaydetti. Karşılaşmanın üçüncü periyodu da 56-55 Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK)’nın üstünlüğü ile tamamlandı. Karşılaşmanın final periyodu ise müthiş bir çekişmeye sahne oldu. Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK) son dakikalarda üstünlüğünü koruyamadı. Karşılaşmanın dördüncü periyodu da 71-71 sonuçlandı. İlk uzatmada mücadeleye ağırlığını koyan Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK) rakibine 12-4 üstünlük kurarak karşılaşmadan da 83-75 üstün ayrıldı. Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK) bu galibiyet ile puanını 11'e yükselterek liderliğini sürdürdü. ÇBSK 6 Mayıs 2018 Pazar günü Ankara deplasmanında Ankara Anadolu Basket takımıyla karşı karşıya gelecek.


Haber/SEYİT SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10