Beklenen seçim yapıldı

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası'nda 1 Nisan'da yapılan seçim sonrası İlçe Seçim Kurulu tarafından yapılan değerlendirmenin ardından tekrarlanmasına karar verilen 8. Grup seçimleri dün ÇT

Çerkezköy 6.05.2018 21:51:00 0
Beklenen seçim yapıldı

178 seçmenin bulunduğu 8’inci grupta tekrarlanan seçimler dün yeniden yapıldı. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nda saat 08.00’de başlayan oy verme işlemi saat 17.00’de sona ererken oy verme işleminin ardından oyların sayımına geçildi.  1 Nisan seçiminde olduğu gibi bu seçimde de 8. Meslek Grubunda tek sandıkta yapılan seçimde 178 üyeden 97’si oy kullandı.  

 

 

SANDIKTAN SARI LİSTE GALİP ÇIKTI

 

 

Sarı liste 1 Nisan’da yapılan seçimde 49 oy alırken dün yapılan seçimde ise 63 oy aldı.  Mavi liste ise 1 Nisan’da yapılan seçimde 48 oy alırken dün yapılan seçimde 34 oy aldı. Sarı liste ile seçime giren Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, seçimde tekrar sarı listenin kazanmasının ardından mutluluğunu meclis üyeleri ile paylaştı.

 

 

GAZETECİLERİN GÖRÜNTÜ ALMASINA İZİN VERİLMEDİ

 

 

Saat 08:00’de Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nda başlayan 8. grup seçimlerinde saat 17:00’a kadar emniyet güçleri tarafından basın mensuplarının içeride görüntü almasına izin verilmedi. Oy verme işleminin sona ermesinin ardından oyların sayımı başlaması sırasında gazetecilerin binaya girmesine izin verildi.

 

 

MAVİ LİSTEDE 5 ÜYE KALDI

 

 

Yapılan seçim sonunda sarı listenin adayları Sinan Sifil “Eğilmez Alüminyum, Demir Doğrama, Çelik, Plastik Doğrama, Cam, Isı Cam, Otomotiv, Yedek Parça, Hırdavat, Mobilya, Tekstil, İnşaat Taahhüt, Nakliye, Sosyal Hizmetler, İthalat İhracat Limited Şirketi) Sebahattin Önal (Özen Alüminyum Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Çerkezköy Şubesi) ve Yusuf Uyanık (Yusuf Uyanık Teknik Mekanik Tesisat) meclis üyeliğine seçildi. Yedek meclis üyeliğine ise Butan Makine Endüstriyel Sanayi Ticaret Limited Şirketi, MGT Filtre Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Çerkezköy Şubesi, Hyosung İstanbul tekstil Limited Şirketi, Elkon Elevatör Konveyör ve Makine Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Çerkezköy Şubesi firmaları seçildi. 8. Grup Sarı listeden meclise girenler Sinan Sifil,Sebahattin Önal ve Yusuf Uyanık olurken Sarı listenin meclisteki üye sayısının 28’e yükseldiği ve mavi listenin 5 üyede kaldığı ifade edildi.

 

 

Haber/Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10