Hayal eşarp ve çanta mağazası açıldı

İşletmecisi Sema Yeğin olan Hayal Eşarp ve Çanta Mağazası dün saat 14.00'de, Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi, Öztrak Caddesi'nde düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Çerkezköy 7.05.2018 19:01:00 0
Hayal eşarp ve çanta mağazası açıldı

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Hayal Eşarp ve Çanta Mağazası'nın açılış törenine Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Tekirdağ Ak Parti Milletvekili Ayşe Doğan, Çerkezköy Eski Belediye Başkanı Ali Ertem, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkan Yardımcısı Ercan Erdoğan ve ilçe yönetimi, Ak Parti Çerkezköy Eski İlçe Başkanı Sait Yazı, Fatih Mahallesi Muhtarı Mehmet Çetin, Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri Dilaver Burak, Seyithan Caferoğlu, Melek Şen, Yeğin ailesi ve yakınları, esnaflar ve çok sayıda davetli katıldı.

 

ÇERKEZKÖYÜMÜZE KATKI SAĞLAYACAKTIR

 

Açılışta ilk konuşmayı Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay yaptı. Akay,  “Bugün Çerkezköyümüz yeni bir işletmeye daha kavuşuyor. Öncelikle bu güzel işletmenin Çerkezköyümüze hayırlı olmasını diliyorum. İşletme sahiplerine de hayırlı bol kazanç ve bereketli günler diliyorum. Umut ediyorum ki büyüyen Çerkezköyümüze, gelişen Çerkezköyümüze bu yeni işletmemizde katkı sağlayacaktır. Yeğin ailesine ve ilçemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

KADINLARIMIZIN TEMSİL EDİLDİĞİNİ GÖREMEK BİZİ MUTLU EDİYOR

 

 Başkan Akay'ın  ardından konuşan Ak Parti Tekirdağ   Milletvekili Ayşe Doğan da,  “Bugün Çerkezköyümüzde bir açılışımızı daha gerçekleştiriyoruz. Ben bir bayan olarak kadın işletmecilerimizin çoğalmasından mutluyum. Hem bayanlara hitap eden bir organizasyon hem de kadınlarımız sosyal hayatta, siyasal hayatta ve çalışma hayatında daha çok temsil edildiğini görmek daha çok katılımını görmek bizi çok mutlu ediyor. Bu nedenle Yeğin ailesini tebrik ediyorum. Kazançlarının bol ve bereketli olmasını temenni ediyorum. Özellikle  ürünlerin zevkle, güzel bir şekilde seçildiğini görmek beni ayrı mutlu etti. Yoğun çalışma temposunda hepimize hitap eden ürünler var" dedi.

 

24 HAZİRAN SEÇİMLERİNİN ÜLKEMİZE HAYIRLAR GETİRMESİNİ DİLİYORUM

 

Doğan; “24 Haziran’da yapılacak seçimimizin ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. İnşallah 24 Haziran’dan sonra ülkemiz daha da şahlanacak ve erdemli bir şekilde daha da hızlı bir şekilde hareket edecek. Bürokratik engellerden kurtulacağız. Sanayicimizin, çalışanımızın, gençlerimizin, milletimizin önünü daha çok açacağız. Buna inanarak güzel duygu ve temennilerle bu işyerinin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

 

 BAŞARMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUM

 

Açılış töreni sonrasına basına açıklama yapan Hayal Eşarp ve Çanta İşletme Sahibi Sema Yeğin, “Çerkezköy'de eşarp üzerine mağazamızı bugün açtık. Bu benim olmasını çok istediğim bir şeydi. 5 yıl eşimi bu konuda ikna etmek için uğraştım ve sonunda başardım. Eşimin kardeşi Tuncay Yeğin'in de yardımlarıyla mağazamızı açtık. Bir kadın olarak mücadelemi yarım bırakmadım ve başardım. Arkadaşlarımdan ve müşterilerden çok ilgi görüyorum. Genel olarak satışlarımız güzel gidiyor. Çerkezköy'de ilk olmanın ayrı bir mutluluğunu yaşıyorum. Biz kadınlar için bu gerekliydi. Mağazamızda tüm ünlü markaların çeşitli ürünler mevcut ve 15 TL'den 200 TL'ye kadar her bütçeye hitap eden eşarplarımız var ve çantalarımız var.”dedi.

Haber/Seyit SÜREN  

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10