''Demokrasiye bir taş daha koymaya geldik''

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, meclis üyeleri ve partililer, Cumhuriyet Halk Partisi'nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce'nin partililere yapt

Çerkezköy 7.05.2018 19:11:00 0

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, meclis üyeleri ve partililer, Cumhuriyet Halk Partisi’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin partililere “Barajı geçemeyen cumhurbaşkanı adayları için oy verin” çağrısı üzerine dün saat 15:30’da Çerkezköy Adliyesi’ndeki İlçe Seçim Kurulu’na giderek imza verdi.

 

‘’ÜZERİMİZE DÜŞEN GÖREVİ YAPIYORUZ’’

 

İmza vermeye gitmeden önce CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve partililerle birlikte adliye önünde basın açıklaması yaptı. 48 gün sonra ülkede seçimin olduğunu ifade eden Camcı; ‘’ Seçim yapmak için olağan şartlar var mı? Yok. Olağanüstü Hal var. Durum böyleyken biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak başkanımız, meclis üyelerimiz, yöneticilerimiz, delegelerimiz, gençlerimiz, kadınlarımız üzerimize düşen görevi yapıyoruz, yapacağız” dedi.

 

‘’DEMOKRASİ NÖBETÇİSİ CUMHURİYET HALK PARTİSİ’DİR’’

 

Şartlar bir kere daha gösterdi ki, bu ülkenin temel direği Cumhuriyet Halk Partisi’dir diyen Camcı; ‘’ Demokrasi nöbetçisi Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Ülkemizi bu çıkmazdan, darmadağınıklıktan, korku imparatorluğundan, adaletsizlikten, diktatörlükten kurtaracak parti yine Cumhuriyet Halk Partisi’dir” ifadelerini kullandı.

 

‘’HALK KAZANACAK, DEMOKRASİ KAZANACAK’’

 

Camcı, 15 vekil ile başlayan sürecin millet ittifakıyla devam ettiğini de belirterek; “Bugün de adaylığı engellenen cumhurbaşkanı adaylarının aday olabilmeleri için destek olmaya geldik. İmza vermek için buradayız. Eşit şartlar olmadan, tüm engellemelere karşı kazanacağız. Halk kazanacak, demokrasi kazanacak, Cumhuriyet kazanacak, adalet kazanacak, geleceğimiz, çocuklarımız, Türkiye’miz kazanacak. Ben demokrasi için, aydınlık yarınlarımız için mücadele eden tüm siyasi partilere ve cumhurbaşkanı adaylarına başarılar diliyorum” diyerek sözlerini sonlandırdı.

 

DEMOKRASİYİ DAHA DA YÜKSELTMEK ADINA İMZAMIZI ATACAĞIZ

 

Yeni bir seçim sürecinin arifesinde olunduğunu kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da “Bugün de demokrasinin gereği olarak, Cumhuriyet Halk Partisi’nin yöneticileri, delegeleri ile beraber demokrasiye bir taş daha koymaya geldik. Demokrasinin daha da gelişmesi adına il seçim kurullarında, ilçe seçim kurullarında vatandaşlarımız imzalarını atıyorlar. Bu bir güzellik. Bu bir birliktelik. 48 gün sonra seçime girecek cumhurbaşkanı adayları da milletvekili adayları da hepsi bu memleketin evlatları. Dolayısıyla huzur içerisinde, barış içerisinde, kardeşlik içerisinde Türkiye demokrasisini güçlendirmek adına adımlar. Bu adımları gördükçe mutluluğum bir kat daha artıyor. Çünkü Türkiye’deki demokrasiye olan inancımız daha da artacak, daha da yükselecek. Ve Türkiye’deki tüm partiler, cumhurbaşkanı adaylarımız, bunu geliştirmek üzerine adımlarını atar diye ümit ediyoruz. Demokrasiyi daha da taçlandırmak, demokrasiyi daha da yükseltmek adına imzamızı atacağız” dedi.

 

Haber: Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10