ÇTSO'dan kaymakamlığa araç tahsisi

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Çerkezköy Kaymakamlığı'na tahsis edilen bir adet kiralık araç dün Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban'ın makamında düzenlenen törenl

Çerkezköy 7.05.2018 19:24:00 0
ÇTSO

PROTOKOL SÜRESİ BİR YIL

 

Protokol töreninde konuşan ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva“ Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası olarak, Çerkezköy Kaymakamlığımıza, kaymakamlık hizmetlerinde kullanılmak üzere araç tahsis ettik. Aracın hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi. Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban ve ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva tarafından sürücüsüz araç tahsisine ait protokol imza altına alınarak söz konusu protokol süresinin 1 yıl olduğu kaydedildi.

 

“ALLAH KAZA BELA VERMESİN”

 

Aracın hayırlı olması temennisinde bulunan Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban;“ Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva’ya, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Seçkin ve Mehmet Danyeli’ye, yönetim kurulu üyeleri ile tüm üyelere teşekkür ediyorum. Aracı inşallah hayırlı hizmetlerde kazasız ve belasız bir şekilde kullanırız. Allah kaza bela vermesin” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10