Mert Kaya da aday adayı

27. dönem Tekirdağ Milletvekili Aday Adaylığı süreci devam ederken, Tekirdağ'daki aday adayları kervanına Çerkezköylü genç girişimci Mert Kaya da katıldı. Kaya "Zor günlerden geçen ülk

Çerkezköy 8.05.2018 15:31:00 0
Mert Kaya da aday adayı

Çerkezköylü genç girişimci Mert Kaya, Milliyetçi Hareket Partisi’nden Tekirdağ 27. Dönem Milletvekili Aday Adayı oldu.

 

“KAZANAN MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ OLACAK”

 

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde plastik sektöründe faaliyet gösteren Semka Plastik isimli firmada yönetim kurulu üyeliği görevini de yürüten ve geçtiğimiz günlerde aday adaylığı başvurusunu yapan 23 yaşındaki Kaya,  Milliyetçi Hareket Partisi’nin genç aday adayları arasında yer aldı. Bu işe reklam olsun, unvan olsun diye girmediğini ifade eden Kaya,  bu işin temelinden geldiğini ülkücü hareketin felsefesini ocaklarda yaşayarak öğrendiğini ifade ederek “Zor günlerden geçen ülkemizin bu zorlu günlerinde hem ülkemizi hem partimizi hem de liderimizi yalnız bırakmamak adına, vatana hizmet yolunda genç bir nefes, genç bir nefer olarak yer almanın onurunu yaşıyorum. Sıralama ne olursa olsun kazananın Milliyetçi Hareket Partisi olacağına olan inancım benim bu yarışta yer almama sebep oldu” dedi.

 

“BU ZORLU SINAVI DA BAŞARIYLA VERECEĞİZ”

 

13 yaşından beri teşkilatın içerisinde olduğunu ifade eden Mert Kaya “Teşkilatı olduğu kadar Tekirdağ’ı ve Trakya’yı da iyi biliyorum. Trakya insanının, Trakya’da yaşayan insanın mevzubahis vatan olduğunda kararının ne olacağını bilenlerdenim. Genel başkanımızın da dediği gibi ‘önce ülkem ve milletim, ardından partim ve ben’ felsefesine inanmış insanlar olarak, zor günlerden geçmekte olan ülkemizin bu zorlu sınavı da başarıyla vereceğine inanıyorum. Bu zorlu sınavda da yine tarih tekerrür etmektedir. Yine ülkücülere zorlu bir görev düşmüştür. Bu zorlu görevin üstesinden gelecek kudrette olduğumuza inanmıyorum. Kim kime kızarsa kızsın, kimsenin davasına sırtını döneceğine asla inanmıyorum” dedi. Kaya, 24 Haziran’da yapılacak olan milletvekili seçimlerinde her ülkücünün Bozkurtlar gibi mührü üç hilale vuracağına inancım tamdır” dedi.

 

Haber / Hilal ÇARIKÇI

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10