Yılın yorgunluğunu attılar

Malkara Belediye Akademisi eğitmenleri ile  öğrencileri tarafından hazırlanan Belediye Akademisi Yıl Sonu Programı düzenlendi. Önceki akşam saat 20:00 Malkara Kültür Sarayı'nda düzenlenen Belediye Akademisi Y?

Malkara 8.05.2018 18:56:00 0
Yılın yorgunluğunu attılar

“HAYAT BOYU ÖĞRENME” SLOGANIYLA YOLA ÇIKTIK

 

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programın açılış konuşmasını yapan Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “Bugün geldiğimiz noktada bakıyorum 700'ü aşkın kursiyerimiz, 20'yi aşkın kurslarımız var. “Hayat Boyu Öğrenme” sloganıyla yola çıkmıştık. Bugün 6 yaşından 65 yaşına kadar değişik yaş gruplarından kursiyerlerimiz var.  Yine Malkara'ya kazandırdığımız Orhan Öztrak Ortaokulu ile Malkara Belediyesi ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin eğitime verdiği önemle, hemşerilerimizin kişisel gelişimine katkılarımız çok fazla. Tabii ki bu kurumları çalışır hale getirmek bizlerin görevi. Hemşerilerimizin artan ilgisini görmek, bu kurumlara sahip çıktığını görmek ve bu kurumların sonucunda ciddi anlamda iyi bir yere gelen öğrencilerimizin olduğunu görmek, hemşerilerimizin dedikodu kültürü yerine iletişim kültürüne geçtiğini görmek, siyasi, ekonomik ve sosyal farklılıkların ortandan kalktığı ve Malkaralı hemşerilerimizin hemşerilik bilincinde buluştuğunu görmek bizler için gerçekten mutluluk verici’’ dedi.

 

DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE MADALYALARI VERİLDİ

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul konuşmasının ardından, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Satranç Turnuvasında dereceye giren öğrencilere madalyalarını takdim etmesinin ardından yemen eden Malkara Belediye Akademisi İzci Grubu öğrencilerine belgelerini verdi. Daha sonra kursiyerler Drama, Piyano, Keman, Gitar, Modern Dans, Jimnastik Grupları ve Halk Oyunları gösterilerini sundu.

 

YURDAKUL SERGİYİ GEZDİ

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul Belediye Akademisi Yıl Sonu Programı öncesi Belediye Akademisi kursiyerlerinin bir yıl boyunca hazırladıkları el emeği ürünlerinin sergilendiği sergileri gezip, yapılan çalışmaları yakından inceledi.

Haber: Mayil SEYMEN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10