Kaplan: Gereken cevabı Türk milleti verecek

İYİ Parti Kurucular Kurulu'nda görev alan ve 24 Haziran'da yapılacak olan seçimlerde İYİ Parti'den 27. Dönem Tekirdağ Milletvekili Adayı olan Genel İdare Kurulu Üyesi Enez Kaplan Çerkezköy zi

Çerkezköy 9.05.2018 17:02:00 0
Kaplan: Gereken cevabı Türk milleti verecek

Çerkezköy’e gelen ve partililer ile bir araya gelen İYİ Parti’den 27. Dönem Tekirdağ Milletvekili Adayı olan Genel İdare Kurulu Üyesi Enez Kaplan Çerkezköy Haber Gazetesi'ni de ziyaret gerçekleştirdi. Gazeteci Şaban Kardeş ile görüşen Kaplan, demokrasi yolunda atılan bu zorlu adımların, milletin inancı ve sağduyusu ile 24 Haziran seçimlerinde zaferle sonuçlanacağına inandıklarını kaydetti. Kaplan “ Türkiye’nin 16 yıllık kötü gidişatına dur diyebilen ilk liderİYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’dir.  Sayın genel başkanımızın tespitleri ve teşhisleri ile sarayın planı yerle bir olmuştur. Sarayda kapalı kapılar ardında yapılan örtülü pazarlıkları sayın Akşener ve beraberindeki arkadaşlarının iradesi ile aziz milletimizin feraseti yerle bir etmiştir. 100 bin imza dayatmasına karşı Türk milletinin 6 saat gibi kısa bir sürede attığı tarihi tokatla nere uğradıklarını şaşıran Ak Troller imzaların şokunu yaşarken, 21 yıldır iktidara gelmesi için her türlü şartın oluşmasına rağmen, ülkücülerin iktidara gelmesinin önündeki en büyük engel olarak duran Devlet Bahçeli’nin akıl almaz Fetö’cü çıkışları Türk milleti tarafından iyi okunmuş olacak ki istenen 100 bin imza 3’e katlanarak ilçe ve il seçim kurulları nezdinde Yüksek Seçim Kurulu’na teslim edildi” diye konuştu.

 

 

“TÜRK MİLLETİ GEREKENİ YAPACAKTIR”

 

 

Kaplan “ Devlet Bahçeli’nin insanları zan altında bırakan fetöcü çıkışı, bir zamanlar İl Başkanlığını yaptığım ve gurur duyduğum Milliyetçi Hareket Partisi'ndeki ülkücü kardeşlerimizi derinden üzmüştür. Nerede ne yapması gerektiğini bilen Türk milleti 24 Haziran seçiminde de yapılması gerekeni yapacaktır. Kenan Evren’i ülkücüler çok iyi biliyor. İktidara nasıl gelip iktidardan nasıl gittiğini herkes biliyor. 24 Haziran’da tarihin tekerrür edeceğini düşünüyoruz” açıklamasında bulundu.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10