Kavlak: Adalet benim haklı olduğum yönünde karar verdi

Geçen yıl Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram ile aralarında geçen münakaşa nedeniyle kendisine darp ettiği iddiasıyla Enver Bayram'dan davacı olan Çerkezköy Samsunlular Yaşar

Çerkezköy 9.05.2018 17:07:00 0
Kavlak: Adalet benim haklı olduğum yönünde karar verdi

Musa Kavlak, “Bir süre önce Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı ve Çerkezköy Samsunlular Dernek Başkanı Enver Bayram ile yaşadığımız olay günlerce Çerkezköy gündemini meşgul etmişti ve gündemi meşgul eden meselenin mahkeme sonucunu yine basınımızla kamu oyuyla paylaşmak için bu basın toplantısını düzenlemiş bulunuyorum. Söz konusu  mevzu, bundan bir süre önce şu an bulunduğumuz bu mekanda, aynı zamanda Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı da olan Çerkezköy Samsunlular Dernek Başkanı Enver Bayram’in fiili saldırısına maruz kalmış, beklemediğim bir şekilde bir darbeye maruz kalmıştım. Bir takım hukuki ve adli durumlarımdan dolayı o an için fiili savunma yapamamış ve vücuduma darbe almıştım. Adalete ve huhuka olan ve de haklılığıma inancımdan ötürü bu mağduriyetimi hukuk yoluyla aramış ve mahkemeye başvurmuştum. İlgili şahıs böyle bir darp olayı yaşanmadığını, sadece ufak bir itişme yaşandığını beyan edip, ayni zamanda çeşitli basın kuruluşlarımıza da yanlış bilgiler aktararak şahsım hakkında iftiraya dayalı ifadelerde kullanmıştı. Hatta o kadar Çerkezköy’de yaşayan Samsunlular için Samsunlular Yaşar Doğu ileri gitti, o kadar uçtu ki, sırf kendi yanına çekerek bana karşı bir taraf oluşturabilmek adına işi siyasi boyutlara taşıdı’’ dedi.

 

OLAY CUMHURBAŞKANINA KADAR GİTTİ

 

Bu olayın cumhurbaşkanına kadar gittiğini ifade eden Kavlak; ‘’ Buna da o günün AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe’yi dahi alet etmeyi denemiştir. Bu yetmemiş iş yaptığım çevreyi, dernekçilik yaptığım çevreyi, makamını da kullanarak etki altına almaya beni yıpratmaya çalışmıştır. Aramızdaki kavgayı sanki belediye ile yapıyormuşum görüntüsü vermeye çalışarak, o cepheye de beni hedef haline getirme gayretine girmiştir. Lakin hiçbir kurgusu  onun adına sonuç vermemiş tüm hamleleri boşa çıkmış, görülen mahkeme sonucunda yüce adalet  son noktayı koymuş, benim haklılığımı ortaya koyarak, Enver Bayram’ı cezaya çarptırmıştır. Enver bayram’ın bu süreçte hakkımda söylediği mesnetsiz ve dayanıksız söylemleri ilgili de davamız devam etmektedir. Çıkan kavgada meselenin özü açık ve net şekilde bizim Samsunlular Yaşar Doğu Spor Kulübü olarak, Enver Bayram’ın başkan olduğu Samsunlular Derneği’nden daha etkin çalışıyor olmamızın hasımsızlığıdır. Bir cami havlusunda bir cenazede bana söylemlerine Kenan Topçu ve Hayri Varol da şahittir. Çerkezköy’de yaşayan Samsunlular için Samsunlular Yaşar Doğu Spor  Kulübü için spor yapmak isteyen bölgemiz çocukları için, önümüze çıkıp engel olmaya çalışan hiç kimseyi takmadan var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.”dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN

  


0282 726 91 91
0282 747 65 10